Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Galaxy Tab şarj sıkıntısı ve çözüm yolları!

Samsung Galaxy Tab tabletimiz

Samsung Galaxy Tab tabletimiz şarj sıkıntısı var. Bu şekilde sizlerden gelen sorulardan dolayı bir haber oluşturmak istedik. Ya çok geç şarj oluyor yada olmuyor. Uyarı ise şarj cihazı doğru bağlanmamış şeklinde karşımıza çıkıyor. İşte detaylar…

Samsung yavaş şarj ne anlama geliyor?

Galaxy Tab A Galaxy Tab E ve Galaxy Tab S şarjı çok yavaş doluyor veya şarj olmuyor hatası ile çok sık karşılaşmış durumdayız. Bu tabletlerde şarj sorununun sebebi ise orijinal şarj cihazı kullanılmadığı içindir. Yada amper gücü yetersiz geliyordur. Ekran kalitesi ve güçlü donanımlardan dolayı diğer şarj aletleri bu tablete uyumsuz olabiliyor. 2A veya 5V değerleri olması gerekmektedir.

Galaxy Tab şarj yavaş oluyorsa cihaz şarj edilmiyordur. Şarj cihazınız orijinal ise amber değeri düşük kalıyordur. Her cihaz aynı performansı sunmuyor. Orijinal olması gerekmektedir. Yan sanayi şarj cihazları bu performansı sağlamadığı için ve Samsung önlemi olabilir ve orijinal ürün kullanmanız gerekiyordur.

Eğer donanımsal orijinal ürün kullanmanıza rağmen devam ediyorsa yazılımsal bir sıkıntı olabilir. Güncellemeyi yapın ve sorun devam ederse format atmanız da fayda olacaktır.