Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung Oldukça İddialı! Galaxy Watch Ultra 7 Tanıtıldı!

Unpacked etkinliğinde çok beklenen Galaxy Watch Ultra modeli tanıtıldı. Apple’a rakip olacak bu model oldukça akıllı duruyor!

Unpacked etkinliğinde çok beklenen

Samsung, 10 Temmuz’da gerçekleştirdiği etkinlikte Galaxy Watch Ultra 7 saatini tanıttı. Yeni akıllı saatinin dikkat çeken birçok özelliği bulunuyor.

Özellikle spor ve fitness yapanların çok seveceği bu saatte farklı akıllı özellikler mevcut. Yüksek seviyede ultra dayanıklı olması da dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor.

Galaxy Watch Ultra 7 Özellikleri

Ekstrem sporları yapıp sürekli performans ölçmek isteyenler için ideal bir akıllı saat olduğu görülüyor. Tasarımı ile dış mekanda kullanılmaya uygun olması dikkat çekiyor.

Titanyum materyal kullanılarak üretilen saatte okyanus derinliğine dek suya dayanıklılık bulunuyor. Amerikan askeri standartlarındaki cam yüzeyi de sağlam olmasına neden oluyor.

Ekstrem sıcaklıklara uyum sağlayacak yapıda üretildi: -20 dereceden 55 dereceye kadar dayanabiliyor. Toza karşı koruması da akıllı saatte bulunuyor.

Çift GPS kullanılarak üretilmiş Watch Ultra 7, big.LITTLE teknolojisine sahip. 3nm işlemcili ilk akıllı saat olma özelliğini de taşıyor.

Beyaz Akıllı Saat

Teknik Özellikleri

Saat ekranı 1.5inç olarak tasarlanmış ve 480×480 pxl görünüm sunuyor. Süper AMOLED olması net bir görünüm kazanmasına neden oluyor.

Exynos W1000 işlemcili saatin 2GB RAM, 32 GB depolama alanı mevcut. 590 mAh gibi yüksek bir bataryası ile uzun süre kullanılabiliyor.

Gri titanyum, gümüş titanyum ve beyaz titanyum renkleriyle satışa sunuyor. Galaxy Watch Ultra 7 fiyatı ise 650 $ olarak belirleniyor. Türkiye’de yaklaşık fiyatı 44.000 TL olacak.

Kaynak: Haber Merkezi