Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung telefon otomatik kapatma işlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Mobile Teknoloji dünyasında ki

Mobile Teknoloji dünyasında ki değişimler artık hayatımızın her alanında yaygın olarak karşımıza çıkmaktadır. Mobile Teknolojinin yaygın olarak kullanımı bu alanda ki yeniliklerinde önünü açmaktadır. Mobile Teknoloji dünyasında ki yeniliklerden en pratik olanı yada hayatımızı en rahat biçimde kolaylaştıran şey nedir diye düşündüğümüz zaman şüphesiz ki birçoğumuz akıllı telefonlarımızı istediğimiz zaman dilimleri içerisinde kapalı yada açık olarak ayarlayabiliyoruz deriz. Bu bahsettiğimiz özellik özellikle gece uyurken telefonunu kapatıp sabah uyanınca açan kişiler için son derece faydalı olmuş durumda.

Bu özellik sayesinde artık her gece uyumadan önce telefonu kapatmak yerine ayarladığınız saatte telefonunuz otomatik bir şekilde kendini kapatarak sabah da ayarladığınız saatte otomatik bir şekilde kendini açabilecek. Bugün bu yazımızda sizlere telefon açma kapama saatlerini otomatik olarak ayarlamanız için izlemeniz gereken adımlardan basit bir şekilde bahsedeceğiz.

Öncelikle belirtelim ki bu işlem için herhangi bir program yada uygulama kullanmanıza gerek yoktur. Eğer kullandığınız akıllı cihaz Android işletim sistemine sahip ise bu özellik zaten cihazınızda mevcuttur. Bu işlem için ilk olarak Akıllı cihazınızı açıp “Ayarlar” menüsüne girmeniz gerekmektedir. Bu işlemin hemen ardından ayarlar menüsünde “Yardımcı Programlar” kısmına gidiniz. Bu işlemden de hemen sonra karşınıza çıkan sayfa da “Programlı Güç Açma-Kapama” menüsüne tıklayın. Bu sayfa da açık olarak görülen kısıma telefonunuzun açılmasını istediğiniz saati kapalı olarak görülen kısmına ise telefonunuzun kapanmasını istediğiniz saati yazarak işleminizi kaydediniz.