Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsung TV’ye Akıllı Telefondan Fotoğraf Gönderme

Teknolojinin gelişmesi ile beraber

Teknolojinin gelişmesi ile beraber artık Televizyonlarımızı diğer cihazlara bağlarken bağlantı kabloları kullanmak yerine Wİ-Fİ kullanımına geçildi. Bu gelişme ile beraber Samsung markası çıkardığı televizyonlara fotoğraf göndermek için de özellikler geliştirdi. Geliştirilen bu özellik ile beraber hem dizüstü bilgisayarınızdan hem de akıllı telefonunuzdan artık rahatlık ile televizyonunuza fotoğraf gönderebileceksiniz. Bugün sizlere Samsung TV’ye akıllı telefonunuzdan ve dizüstü bilgisayarınızdan fotoğraf gönderirken izlemeniz gereken adımlardan bahsedeceğiz.

Bu işlem için öncelikle üçüncü bir yan uygulama kullanımı gerekmektedir. Bu yüzden ilk olarak Google Play Store mağazasına giderek “Samsung Smart View ” uygulamasını cihazınıza indirin. Bu işlemden sonra Samsung markasına ait olan televizyonunuz akıllı telefonunuz ve bir Wİ-Fİ ağıdır. Ancak bilmeniz gereken önemli bir nokta vardır ki oda görüntü yollayacağınız televizyonunuzun ve telefonunuzun aynı modeme bağlı olmamasıdır.
Şimdi Akıllı telefonunuzdan Samsung TV’ye fotoğraf gönderme işlemine geçelim.

Bu işlem için ilk olarak akıllı telefonunuza indirdiğiniz Smart View Uygulamasını açın. Daha sonra cihazlar listesini açarak burada Samsung TV’yi seçin. Fotoğraflarınıza erişebilmek için Koleksiyonum kısmına basıp hemen ardından göndermek istediğiniz fotoğrafın üzerine tıklayın. Bu işlem sayesinde telefonunuzda ki fotoğrafı Samsung TV’inize yolladığınız. Artık televizyonunuzdan fotoğrafınızı görüntüleyebilirsiniz.

Dizüstü bilgisayarınızdan fotoğraf göndermek için ise ilk olarak Smart View uygulamasını laptopa indirin. Uygulama indirildikten hemen sonra bu uygulamayı açıp televizyonunuz ile bağlayın. Daha sonra Samsung Tv’yi seçin ve içerik ekle kısmına basın. Karşınıza gelen sayfada Dosya Ekleye tıklayıp göndermek istediğiniz fotoğrafa basın. Bu işlemden birkaç saniye sonra fotoğrafınızı televizyonunuzda görüntüleyebileceksiniz.