Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Shopify’da Bir Sayfaya Ürün Ekleme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Shopify yazılım ve program

Shopify yazılım ve program bilgisi olmadan sanal ortamda ürünlerinizi satmanıza imkan tanıyan bir yazılımdır. Bu uygulamayı kullanmak oldukça basittir. Öncelikle Shopify de kendi hesabınızı oluşturarak kendi mağazanızı kurmanız gerekmektedir. Bu işlemleri tamamladıktan sonra satışa çıkarmak istediğiniz ürünleri buraya ekleyerek satış işlemini başlatmış olacaksınız. Peki satış işlemi için Shopify’a nasıl ürün eklenir? Bugün sizlere bu sorunun cevabı olan Shopify’e ürün ekleme işleminden bahsedeceğiz.

Eğer Shopify’a ürün ekleme işlemi için bu uygulamaya masaüstünden giriyorsanız ilk olarak Shopify hesabınızı açmakla işe başlayın. Hesabınıza girdikten sonra yönetici paneli kısmına geçerek ürünler sekmesine basın. Burada karşınıza çıkan seçeneklerden tüm ürünleri seçtikten sonra ürün ekle kısmını göreceksiniz. Bu kısma da tıkladıktan sonra satacak olduğunuz ürüne bir isim verip açıklamasını yaparak ürünü ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu bölümde dilerseniz satacağınız ürüne dair bir fotoğrafta ekleyebilirsiniz. Bu adımların ardından işleminizi tamamlamak için kaydet kısmına basmanız yeterli olacaktır.


Eğer Shopify’a ürün ekleme işleminizi telefondan gerçekleştirecekseniz izlemeniz gereken adımlar biraz daha farklı olacaktır. Öncelikle Android ve Apple kullanıcıları için bu işlemler hemen hemen aynıdır. Bu yüzden bu işlemi yaparken zorluk çekmeyeceksinizdir. Shopify’a ürün eklemek için öncelikle cihazınızda bu uygulamayı açın ve ardından ürünlerin üzerine dokunun. Bu işlemin ardından karşınıza çıkan sekmelerden tüm ürünlerini seçin. Karşınıza çıkan ekranın sağ üst kısmında bulunan bir artı sembolü bulunacaktır. O sembole basarak istediğiniz ürünün adını koyup açıklamasını yaparak siteye ekleyebilirsiniz.