Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sınırlı Zoom Toplantılarında 40 Dakika’yı Aşma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Koronavirüs salgını sırasında büyümeyi

Koronavirüs salgını sırasında büyümeyi görmek için tüm görüntülü arama uygulamaları arasında Zoom’un yükselişi tartışmasız en çarpıcı olanıydı. Evden çalışanlar öğretmenler iş toplantıları ve daha birçok şey için Zoom vazgeçilmez bir uugulamadır. Ancak süre sınırından ötürü herkes istediği kadar faydalanamıyordu. Ancak buna karşın birkaç çözümümüz var.

Tatillerde Süre Sınırı Yok!
Şirket ailelerin sağlıklarını gereğinden fazla riske atmadan birlikte kutlamalarına izin vermek için Noel ve Yeni Yıl’da 40 dakika sınırını birkaç kez kaldırıyor. 17 Aralık. Saat 15:00 GMT (10:00 ET) ile 19 Aralık 11:00 (6:00 ET) arasında zaman sınırı olmadan arama yapabileceksiniz.
Daha sonra sınır Noel Arifesi ve Noel’in Ertesi Gününde GMT saatiyle 15: 00’ten (10: 00 ET) Noel’in Ertesi Günü 11: 00’a (6: 00 ET) kadar kaldırılacaktır.
Son tarihler Noel Arifesi ve Noel Günü ile aynı zamanlamalarla Yeni Yıl Arifesi ve Yeni Yıl Günü’dür.

Süre Sıkıntısı İçermeyen Toplantılar
Zoom’un ücretsiz katmanı kişilerin 40 dakikaya kadar bir toplantıda olmasını sağlar . Bu işarete ulaşıldığında herkes görüşmeden çıkarılacaktır.
Aylık 1199 £ ‘dan başlarlar ve en ucuz abonelik zaman sınırını 24 saate uzatır. Daha pahalı planlar limiti tamamen kaldırır ve yalnızca sunucunun abone olması gerektiğini belirtmek gerekir.