Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siri İle Spotify Kullanımı

https://mobil13.com.tr/author/manager
Merhabalar bu yazımızda iphone

Merhabalar bu yazımızda iphone kullanıcılarının  Siri ile Spotify kullanması için gerekli adımlar aşağıdaki gibidir.

Kullanacağınız Siri komutları ile Spotify yönetebilirsiniz. Bunun için birkaç ayarı yapmanız gerekmektedir. Böylece komutlarla Spotify kontrol etmek daha güzel ve kolay olacaktır. Bizde bu makalede aşağıda yazan komutları kullanarak size Siri üzerinden Spotify yönetebileceksiniz.

İlk olarak cihaz üzerinden Spotify ayarları bölümünden Siri kullanım izinlerini kontrol etmeniz ve açmanız gerekiyor. Daha sonra ise aşağıdaki adımları takip edin.

SPOTİFY SİRİ AYARLARI;

Ayarlar > Spotify > Siri ve Arama > Siri ile Kullan bu adımlarla bu ayarı aktif etmeniz gerekecektir. sonraki aşama etkinleştirildikten sonra aşağıda Spotify Siri Komutları ile kontrol edebilirsiniz.

Hey Siri dedikten hemen sonra Spotify kelimesi geçecek şekilde komutunuzu söyleyiniz. Şarkılar çalma listesialbüm podcast takip edebilir. Ses seviyesini parça çalma durdurma atlatma ve birçok şeyi Siri komutu kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

Örnek gösterecek olursak Hey Siri Spotify sesi kıs komutunu gibi örnek komutları kullanabilirsiniz. Uzun lafın kısası Siri ile Spotify kontrol ederken “Spotify” kelimesinin içermesi gerekiyor.

İOS13 ve üstü ile çalışan iPhone İPad İPod Touch ile ortaklaşa çalışmaktadır. Bunun haricinde; AirPlay ile de sesli komut verebilirsiniz.

Bu makalemizde siri spotify komutları hakkında önemli ipuçlarına değindik. Konumuzla alakalı sorularınız için sayfamızın hemen altında yorumlar sekmesininden yararlanarak sorunlarınızı hatalarınızı yaşanan problemleri bizimle paylaşabilirsiniz.