Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Skype Ekran Görüntüsü Alma İşlemi

Bu yazımızda Skype ekran

Bu yazımızda Skype ekran paylaşımı hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Anlık mesajlaşma programı olarak bilinen Skype sadece mesajlaşma değil aynı zamanda görüntülü konuşma dosya gönderme gibi özelliklere de sahiptir. Skype uygulamasında olan özelliklerden biri de ekran görüntüsü paylaşma işlemidir. Bu yazımızda da ekran görüntüsü paylaşma konusunda yardımcı olacağız.

Skype üzerinden iletişim kurduğunuz ve işlerinizin daha kolay olması için ekran görüntüsü çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Fazlasıyla işe yarayan bu özelliği kullanmak için karşıda olan kişiyle sohbet penceresini açın. Daha sonra görüntülü ve sesli görüşme için pencere açın. Görüntülü konuşma sırasında + işaretine bastığınız zaman ekran görüntüsü paylaşma ya da ‘share screens’ butonuna tıklayın. Ekran görüntüsü alma işlemini bu şekilde gerçekleştirmiş olursunuz.

Bu adımlar sayesinde ekran görüntüsü almış olursunuz. Eğer yukarıda yer alan özelliği kullanamıyorsanız da uygulamanın güncellemesini yapmayı unutmayın. Güncelleme sayesinde bu özelliği kullanmış olursunuz. Bu yazımızda skype ekran paylaşımı konusunda bilgi verdik. Merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.