Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Skype Hesabımı Nasıl Dondurabilirim?

Bir Skype hesabına sahipsiniz

Bir Skype hesabına sahipsiniz ancak nasıl donduracağınızı bilmiyor musunuz? O halde gelin nasıl yapacağınıza bakalım.Whatsapp uygulaması skype’ın kullanımını düşürdü. Ancak bazılarımız skype’ı hâlâ kullanıyoruz. Bazı kullanıcılarda Skype hesabını kullanmadığı için dondurmak istiyor.

Skype Hesabını Dondurmak Mümkün Mü?
Hesabınızı dondurmak istediğiniz zaman bunu Instagram ve Facebook gibi uygulamalarla karıştırmamanız gerekiyor. Hesabınızı dondurmanız öyle istediğiniz zaman gerçekleştirebileceğiniz bir durum değil. Diyelim ki hesabı dondurma kararı aldınız. Bunun için ayrı bir menü ya da seçenek kullanmıyorsunuz.

Hesap kapatma işlemlerini aynen takip ediyorsunuz ve aslında hesabınızın kapatılması için istek yapmış oluyorsunuz. Yani hesabı dondurma işlevi burada devreye giriyor. Hesabınızı kapattığınız an size 60 günlük bir süre veriliyor. Bu süre içerisinde hesabınıza yeniden girerseniz bu süre zarfında hesap açılmış ve yeniden kullanıma başlamış oluyor.

Skype Hesap Silme Nasıl Yapılır?
Hesap silme Microsoft üzerinden gerçekleştiriliyor. Bunun için bir bağlantı var ve bağlantıyı kullanmanız gerekiyor.
Adresinde hesap silme sayfasına gidin. Ve Microsoft hesabınızla oturum açın.
• Girdiğiniz bilgileri onaylamak için onay ekranına geçeceksiniz. Size ait olan telefon numaranızı ve mail adresinizi de seçeceğiniz ekran olacak.