Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Grubundan Birini Çıkarma

https://mobil13.com.tr/author/manager
Grup sohbetleri her ne

Grup sohbetleri her ne kadar güzel ve eğlenceli görünse de Bazen bu gruplardan çıkarmak istediğiniz kişiler olabilir. Ancak bu kişileri nasıl çıkaracağınızı biliyor musunuz? O halde doğru adrestesiniz. Yazımızı okumaya devam edin.

Snapchat grupları önceden 16 kişi alıyordu ancak şu anda kapasite 2 katına çıkmış durumda! Gönderilen tüm mesajlar sohbetin diğer üyeleri tarafından henüz açılmamış olsa bile kaybolur. Mesaja bakan üyeler mesajı gördükten kısa bir süre sonra kaybolur.
Grup sohbeti başlatmak için sohbet düğmesine dokunun ve Arkadaşlar listenizdeki sohbete dahil etmek istediğiniz tüm kişilere dokunun. Yalnızca Arkadaşlar listenizdeki kişileri davet edebilirsiniz. Herkesi seçtiğinizde Grupla Sohbet’e dokunun ve başlayın.

Diğer sosyal medya gruplarında serbest yetki olsa da snapchat bunu çok anarşik yapar. Snapchat gruplarının belirli yönetimsel yetkileri ve ayrıcalıkları vardır. Herhangi bir grup üyesi uygun gördükleri şekilde grubu yeniden adlandırabilir veya yeni kişiler ekleyebilir. Gruptaki herkes grup ayarlarına gidebilir ve değiştirmek istedikleri her şeyi değiştirebilir. Ancak grup kapanana kadar kimseyi çıkaramazsınız. Ancak kendiniz gruptan ayrılabilirsiniz.