Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Grup Silme

https://mobil13.com.tr/author/tuncay
Snapchat uygulaması diğer sosyal

Snapchat uygulaması diğer sosyal medya uygulamalarına göre daha farklı bir uygulamadır. Farklı filtreleri uygulayıp arkadaşlarınıza ve hikayenize paylaşabiliyorsunuz. Diğer uygulamalarda olduğu gibi Snapchat uygulamasında da grup özelliği bulunmaktadır. Arkadaşlarınız ile grup kurabilir birbirinize hikaye gönderebilirsiniz. Bazen ise bazı grupları silme ihtiyacı duyarsınız. Bu yazımızda sizlere Snapchat grupları nasıl sileceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

Güncelleme ilk yayınlandığı zaman kullanıcılar 16 kişiye kadar grup oluşturabiliyordu daha sonra Snapchat grup katılımcı sayısını 32’ye çıkardı. Snapchat uygulamasını diğer uygulamalardan ayıran özellik ise 24 saat sonra grup yok olur. Bu durum iletileri ve sohbetleri süresiz saklayan diğer uygulamalardan farklıdır. Bir grubun her üyesi atılan hikayeyi bir kez tekrar edebilir. Açtıktan ve bir kez tekrar ettikten sonra hikayenizi artık grup üyeleri göremez. Ayrıca ekran görüntüsü alan kullanıcının ismi size bildirim şeklinde gelir.

Snapchat grubuna eklendiğiniz ve grupta kimlerin olduğunu merak edebilirsiniz. Grubun tüm üyelerini grup ayarlarına giderek görebilirsiniz. Tüm grup üyelerini görmek için sol üst köşede yer alan menü simgesine tıklamanız yeterli olacaktır. Snapchat uygulamasında grubu silme gibi bir özellik bulunmamaktadır. Bu durum yerine siz gruptan ayrılabilirsiniz. Gruptan ayrılmak için grup adına tıklayıp daha sonra grubu sil seçeneğine tıklayarak bulunmuş olduğunuz grubu silebilirsiniz. Grup sadece sizde silinir ve diğer kullanıcılar grupta kalmaya devam eder. Merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum alanında bizlerle paylaşabilirsiniz.