Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Kalp Emojileri (Kırmızı, Pembe, Sarı)

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat büyük bir uygulama

Snapchat büyük bir uygulama olsa da kullanıcılar içeriğindeki küçük şeylerden mutlu oluyor. Snapchat’in en temel özelliklerinden biri Snapchat’ın başka bir kişiyle arkadaşlık seviyenizi ölçebileceği bir yöntem oluşturan kalp sistemidir.

Snapchat'in yeni kalp emojileri ne anlama geliyor? - Sosyal Medya

Kalp Emojisi Nedir?

Snapchat’te üç seviye kalp emojisi vardır. En iyi ortak arkadaşlarınız kalp emojisine sahiptir. Snapchat platformda “en iyi arkadaşlarınızın” kim olduğunu belirlemek için bu algoritmaya ihtiyaç vardır. Gelin bu kalplere yakından bakalım.

Sarı kalp Emojisi 

Bu kalp uygulamadaki en iyi arkadaşlığın ilk seviyesini temsil eder. Bu kalp değişebilir ya da kaybolabilir. Bu kalbin sürekliliği için o kişiyle sürekli iletişim halinde olun.

Kırmızı kalp Emojisi

Kırmızı kalp görünüşte sarı kalp ile aynı fikri temsil edebilir ancak bu kalp en iyi arkadaşlığı temsil eder. Bu kalbin sürekliliği için o kişiyle iki hafta boyunca iletişimde kalmanız gerekir. Ancak bir başkasıyla bu kadar çok iletişim kurarsanız kırmızı kalbin sahibi o kişi olabilir.

Pembe Kalp Emojisi 

İki ayda kalpleriniz zirveye çıktığında pembe kalpler almış olursunuz. Ancak bu pembe kalpleri kaybetmemek için yine bu kişiyle iletişimde kalmanız gerekecek. Eğer iletişimde sıkıntılar yaşanırsa bu kalpleri kaybedebilirsiniz.

Bizlere en çok sorulan sorularda biri de nirden çok en iyi arkadaşım olabilir mi sorusu. Cevabımız tabi ki evet!
Snapchat hesabınızda görülen gülen yüz emojisi ile belirlenen birden fazla “en iyi arkadaşınızın” olmasını sağlar.