Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Kurtarma Kodu 2019

Bugün sizlere snapchat kurtarma

Bugün sizlere snapchat kurtarma kodu ile oturum açma doğrulaması hakkında bazı detayları sunacağız.

Hesaplarınızda şifrenizi unutmanız ile çalınması durumunda hesabınızı kurtarmanız için bir kurtarma kodu oluşturmanız gerekmektedir. Bu özellik isteğe bağlı olduğu için bir mecburiyet durumu yoktur. Eğer hesaplarınıza erişim sağlayamazsanız telefon veya e-posta üzerinden iki faktörlü doğrulama yapabilirsiniz.

Snapchat kurtarma kodu ise aktif etmeniz halinde ileride sorun yaşamanızı engelleyecek bir yöntemdir. Peki nasıl aktif edeceğiz?

Snapchat Kurtarma Kodu Oluşturma!

Snapchat ayarlara girelim. Bu kısımdan oturum açma doğrulamasına dokunun. Bu adımlardan sonra SMS doğrula ile kimlik doğrulama uygulaması arasında tercih size kalmış olacak.

SMS ile doğrulamada size sms kodu gelecektir. Kimlik doğrulama uygulaması için Google authenticator uygulamasını kurarsınız ve o size kod oluşturur.

Daha sonra devam butonuna basıp işlemleri bitirelim. Daha sonra size 6 haneli bir sms kodu gelecek. Ve daha sonra size 10 haneli kurtarma kodu oluşturmanız istenecektir. Sizlerde bu 10 haneli kurtarma kodunu oluşturduktan sonra hesabınız çalınırsa veya şifrelerinizi unutursanız bu kodu girerek hesap bilgilerinizden şifrenizi yenileyebilecek ve hesabınızı kurtarabileceksiniz.

Sizlerinde soruları varsa eğer alt kısımdan sorabilirsiniz.