Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Lenses Özelliği Nasıl Kullanılır?

Gençler arasında son dönemlerde

Gençler arasında son dönemlerde oldukça yaygın bir uygulama olan anlık resim ve video gönderme uygulaması Snapchat’in son güncellemesi ile beraber gelen Lenses özelliği ile birlikte selfie fotoğraflarda şekilde şekilde girebiliyorsunuz.

Ağzınızdan bir gökkuşağının akıp gitmesini sağlayabilirsiniz gözlerinizi yerinden çıkarabilir kendinizi bir robota veya zombiye dönüştürebilirsiniz. Yaşlanabilir gençleşebilir ve daha pek çok şeyi bu uygulama sayesinde yapabilirsiniz. Peki snapchat lenses özelliği nasıl kullanılıyor? Snapchat lenses uygulamasını kullanmak için ne yapmak gerekiyor?

Ülkede oldukça hatırı sayılır üye ve kullanıcıya sahip sosyal ağ uygulamalarından olan Snapchat uygulamasının hem Android hemde IOS tarafında Eylül’de aldığı son güncellemeyle birlikte gelen Snapchat Lenses uygulaması uygulamayla getirilen en ilginç yeniliklerden biri olduğunu söyleyebiliriz. Güncelleme sunulduğu gün sadece Snapchat değil ayrıca pek çok sosyal platformda da onlarca selfie ile karşılaştık. Peki bu yeni özelliği nasıl kullanabiliriz?

Snapchat Lenses özelliği nasıl kullanılır?

Snapchat Lenses özelliğini kullanmak oldukça basit Tek yapmanız gereken uygulamanın giriş ekranında sağ üstte konumlandırılmış kamera simgesine dokunuyorsunuz ve selfie modunu açıyorsunuz. Sonrasında ise yüzünüze basılı tutarak istediğiniz her şeyi gerçekleştirebilirsiniz. Bunu yaptığınızda çekim butonunun hemen yanına lensler eklendiğini görebilirsiniz. Sıralanan lensleri yüzünüze uygulamak için lense dokunup hafifçe ağzınızı açmak yeterli. Bazı lensler ise doğrudan uygulanıyor. Bunun için hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Lens seçiminden sonra videonuzu kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Peki başka ne özellikler var ?

Snapchat Lenses Gökkuşağı

Snapchat Lenses özelliğini duyurduğu vakitten beri tüm kullanıcılar arasında en çok kullanılan lenslerden biri olan Snapchat Gökkuşağı o günden bu yana ilgiyle kullanılmaya devam ediyor. Tüm platformlarda karşımıza çıkan lens abartılarak kullanılmasından mıdır bilinmez ancak son güncellemelerde karşımıza çıkmıyor. Gökkuşağı lensini telefonunuzda kullanmak istiyorsanız telefonunuzun güncellemenin sunulduğu son günde 15 Eylül’e kadar almanız gerekmektedir.