Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Okunmamış Snap’leri Siliyor Mu?

https://mobil13.com.tr/author/tuncay
Snapchat en popüler ve

Snapchat en popüler ve en çok kullanılan mesajlaşma ve sohbet platformları arasındadır. Ağ dünyanın her yerinden günlük 150 milyondan fazla kullanıcıya sahiptir. Uygulama en çok İngilizce konuşulan ülkeler İskandinavya Hindistan ve Japonya’da popülerdir. Aynı zamanda Fransa Portekiz ve diğer bazı AB ülkelerinde de popülerdir.

Okunmamış Snaps Nedir?
1. Bire bir sohbette bir ek gönderdiyseniz Snapchat sunucuları 30 gün sonra açılmamış eki silecek şekilde ayarlanır. Alıcı eki 30 gün içinde açarsa görüldüğü anda silinir.
2. Bir grup sohbetine anlık mesaj gönderdiyseniz Snapchat sunucuları silmeden önce 24 saat bekleyecektir. Bununla birlikte tüm katılımcılar belirlenen zaman aralığı içinde anlık görüntüyü görürse sürenin dolmasından önce snap silinir.

Snapchat okunmamış mesajlarınızı kontrol etme konusunda size pek bir şey vermez ancak ‘okunmuş’ mesajların silinme zaman dilimini değiştirmenize izin verir.
Bunu şu şekilde yapabilirsiniz:
Söz konusu kişiye yeni bir sohbet açın.
-Sol üst köşedeki kullanıcı profili simgesine dokunun.
-Sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun .
-‘Sohbetleri Sil…’ e dokunun.
-Ayarlayın.

Silemeyeceğiniz Snap’ler
Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz fotoğrafları sona ermeden önce silip silemeyeceğinizi merak ediyorsanız bazı kötü haberlere hazır olun. Kullanıcıların gönderdikleri fotoğrafları silmek için yapabilecekleri çok az şey var. Resmi olarak mesajlar için olduğu gibi çıtçıtlar için “Sil” seçeneği yoktur.

Hesabı Silme
Bazı kullanıcılar hesapla birlikte tüm iletişimlerinin silineceğini umarak bu yöntemi denediler. Ancak Snapchat hesabı tamamen silmeden önce 30 gün bekler ve bununla birlikte silinen hesaba gönderilen ve tarafından gönderilen tüm mesajları ve görüntüleri saklar.

Alıcıyı Engelleme
Alıcıyı engelleyerek onları arkadaş listenizden de çıkardığınızı unutmayın (ayrıca onlarınkinden de çıkarılırsınız). Görmelerini istemediğiniz ekranı açmadan onları engellerseniz sohbetiniz sorunlu snap ile birlikte profillerinden kaybolur.