Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Parolanızı Sıfırlama!

Snapchat uygulaması sayesinde arkadaşlarınız

Snapchat uygulaması sayesinde arkadaşlarınız ile birbirinize fotoğraf video gönderip eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Sosyal medya uygulamaları çok olunca bazen şifremizi unutabiliyoruz. Uygulamayı açtıktan sonra şifrenizi unuttuysanız ve sıfırlama işlemini nasıl gerçekleştireceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız.

Snapchat uygulamasında oturum açmadıysanız karşınıza Oturum Aç ve Kaydol seçenekleri çıkacaktır. Giriş seçeneğine tıkladıktan sonra kullanıcı adınızı ve şifrenizi size soracaktır. Alt kısımda ise Şifremi Unuttum alanı yer almaktadır. Şifremi Unuttum alanına tıklayın ve karşınıza seçenek çıkacaktır. E-posta ile şifre sıfırlama telefon ile şifre sıfırlama işlemi. Snapchat uygulamasına giriş yaparken hangi yöntem ile kayıt olduysanız o seçeneğe tıklayın. Eğer hatırlamıyorsanız da iki seçeneği deneyin.


İlk olarak e-posta ile sıfırlama işleminden bahsedelim. E-posta ile sıfırlama seçeneğine tıkladıktan sonra kayıtlı olan e-posta adresinize şifre sıfırlamak için bildirim gelecektir. Gelen bildirim ardından şifre sıfırlama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer e-posta yolu ile bu işlemi gerçekleştiremiyorsanız telefon yolu ile şifre sıfırlama işlemine geçelim.

Snapchat şifrenizi telefon ile sıfırlamak istiyorsanız şifremi unuttum alanına girin. Kullanıcı adınızı girdikten sonra telefon yolu ile sıfırlama seçeneğine tıklayın. Telefon numaranıza gelen kod ile sıfırlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu iki yöntemden birini tercih ederek Snapchat sıfırlama işlemini uygulamış olursunuz ve yeni şifreniz ile Snapchat uygulamasına girebilirsiniz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.