Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat Puanını Hızlı Artırma Yolları

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat Puanını Hızlı Artırma

Snapchat Puanını Hızlı Artırma nasıl yapılır? Bugün sizlere Snapchat kullanıcılarının puanlarını daha hızlı arttırması için bazı adımlardan bahsedeceğiz. İşte detaylar…

Hazır olan Snapchat puanlarını kontrol et.

İlk olarak uygulamayı aç ve ekranın sol üst kısmından profil simgesine bas. Sayfanın ortasında isminin altındaki puanları göreceksin. Daha sonra göndermiş olduğun Snaplere karşı kaç tane snap aldığını görmek için puanına bas.

Çok fazla Snap gönder:

Snap puanını gönderdiğin her snap ile artış kaydedecektir. Bu yüzden günlük düzenli snaplar çekip paylaşmalısın. Eğer uzun bir süre snap kullanmamışsan bir müddet sonra paylaşacağın snap ile 6 puan daha kazanacaksın.

Aynı anda çok sayıda arkadaşına snap gönder:

Snap gönderdiğin her bir arkadaş için puan artışı kaydedeceksin. Ek puan alacaksın. Snap çek ve gönder tuşuna bastıktan sonra seçip yaparak arkadaşlarını seç ve öylece gönder tuşuna bas. Ne kadar çok snap o kadar çok puan demek.

Snapchat’te arkadaş ekle.

Uygulama da her kabul edilen arkadaş isteği ve arkadaşlık isteklerine puan verilmektedir. Bunun için aslında pek sağlıklı bir yöntem olmasa bile ilk zamanlarda bu şekilde puan artışı sağlayabilirsin. İleriye dönük olmadığını belirtelim.