Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SnapChat Spectacles Ne İşe Yarar?

SnapChat çoğu kişinin efektleri

SnapChat çoğu kişinin efektleri için kullandığı bir uygulamadır. Hikaye özelliği ilk olarak SnapChat tarafından çıkarılmıştı ancak hikaye özelliği Facebook ve Instagram’a dâhil oldu. Özellikle Instagrama dahil olduktan sonra SnapChat fazlasıyla tercih edilmemeye başlandı.

Durum bu şekilde olunca SnapChat tarafından yeni bir hamle geldi. SnapChat Spectacles gözlükleri piyasaya sunuldu. Bu gözlüklerin ne olduğunu daha detaylı inceleyecek olursak; bu gözlükler sayesinde SnapChat videoları çekilebilecek. Gözlük dış görünüş olarak normal bir gözlük gibi görünse de üst alanında bulunan kameraları gözlüğü sıradanlıktan çıkarıyor.

Üst alanda bulunan kameralar sayesinde istediğiniz zaman video yakalayabilirsiniz. Gözlük çerçevesinde yer alan düğmeye basarak kendi açınızdan 10 saniyelik video çekimi gerçekleştirebilirsiniz. 3 video kapasitesi sayesinde toplam 30 saniyelik video çekimini kesintisiz gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı özelliği sahip olan gözlükler her anını çekmek isteyenler için oldukça ideal. Son olarak merak edilen konulardan biri de; Bu videolar telefona nasıl aktarılacak? Gözlük ile çektiğiniz videolar bir Wi-Fi kaynağı sayesinde mobil cihazınıza aktarılacaktır. Bu gözlüklerin pil ömürleri ise ortalama bir gün olarak açıklanmıştır.