Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’in Arkadaş Sınırı Var Mı?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Snapchat uygulaması hakkında sorulan

Snapchat uygulaması hakkında sorulan sorulara baktığımız zaman genellikle en çok iki soru ile karşı karşıya kalırız. Bunlardan birisi Snapchat uygulaması içerisinde arkadaş sayısının belirli bir limiti olup olmadığıdır. İkincisi ise Snapchat uygulaması içerisinde daha fazla arkadaş edinmenin bir yolu olup olmadığıdır.

Snapchat uygulaması ilk kurulduğu yıllarda 2500 kişilik bir arkadaş edinme kontenjanı olduğu belirtilmişti. Daha sonra süre geçmesi ile beraber bu 2500 kişilik arkadaş limiti sayısının 5000 e yükseltildiği söylenmeye başlandı. Snapchat uygulamasında arkadaş edinme özelliklerine baktığımız zaman arkadaş limitinin olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu kimsenin hikayelerinizi göremeyeceği yada bir daha hiç arkadaş edinemeyeceğiniz anlamına gelmez.

Snapchat uygulamasında arkadaş sınırı 5000 kişidir. Bu uygulamada arkadaş sayınız 5000 kişi olduğu takdir de sizi arkadaş olarak ekleyen kullanıcılar attığınız hikayeleri görebilecek fakat siz onların paylaşmış olduğu hikayeleri göremeyeceksiniz. Eğer 5000 kişi olan arkadaş listenizde temizlik yapıp arkadaşlarınızı çıkarırsanız sizi ekleyen kullanıcıları ekleyerek sizde onların hikayelerini rahatlıkla izleyebileceksiniz. Ancak unutmamanız gereken bir husus vardır ki oda arkadaş sayınız tekrar 5000 kişi olduğu takdir de ne yazık ki yine bazı kişileri çıkarmadan arkadaş eklemeyeceksiniz.

Bu bilgilerin ardından Snapchat uygulamasında ki arkadaş sayınıza bakmak isterseniz Snapchat uygulamasının ayarlar kısmına girerek sol üst köşe de bulunan profil resminize tıklayınız. Daha sonra ise Menüde bulunan arkadaşlarım kısmına basaraktan bu uygulamada ki arkadaş sayınızı görebileceksiniz.