Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’ta Kum Saati Ne Anlama Geliyor?

Snapchat farklı şeyleri belirtmek

Snapchat farklı şeyleri belirtmek için kullanıcı adlarının yanına yerleştirilen emojiler dahil olmak üzere kullanıcı etkileşimini teşvik eden çeşitli benzersiz özelliklere sahiptir. Biraz kafa karışıklığı yaratan bir emoji kum saati emojisidir. Tam olarak ne anlama geliyor?
Kum saati emojileri ateş emojileri gibi arkadaş listenizdeki belirli kişilerle ne sıklıkta iletişim kurduğunuzu ölçen Snapchat serinizle ilgilidir.

Snapstreak Nedir?
Kum saati emojisi hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız önce Snapstreaks’in nasıl çalıştığını anlamanız gerekir. Art arda en az üç gün boyunca başka bir kullanıcıyla en az bir kez takas ettiğinizde bir Snapstreak başlatacaksınız. Bu olduğunda bu kullanıcı adının yanında bir ateş emojisi görünecektir.

Kum Saati Emojisi Ne Anlama Geliyor?
24 saatlik Snapstreak pencerenizin sona erdiğini hatırlatmak için Snapchat ateş emojisinin yanında bir kum saati emojisi gösterecektir. Snapstreak zamanlayıcısı dolduğunda kum saati belirir.

Snapstreak Nasıl Korunur?
Snap’ler kamera düğmenizi kullanarak oluşturduğunuz mesajlardır. Bu resimlerin ve video kayıtlarının Snapstreak’inize dahil olduğu metin ve sesli mesajların sayılmadığı anlamına gelir.

Snapstreak’e dahil olmayan diğer etkileşimler şunları içerir:
-Snapchat Hikayeleri
-Gözlükler
-Anılar
-Grup Sohbetleri

Kum saatini hemen fark etmezseniz seriye devam etmek için dört saatten çok daha az zamanınız olabilir. Bu yüzden arkadaşınızla iletişime geçin ve enstantaneleri olabildiğince hızlı değiştirmeye çalışın.