Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’te En İyi Arkadaş Nasıl Eklenir?

Popüler sosyal medya uygulaması

Popüler sosyal medya uygulaması arasında olan Snapchat uygulamasında arkadaşlarınız oldukça önemlidir. Snapchat uygulamasında arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere Snapchat uygulamasında en iyi arkadaşı nasıl ekleyeceğiniz konusunda bilgi vereceğiz.

İlk olarak Snapchat’te kullanıcı adlarını kullanarak arkadaşlarınızı bulabilirsiniz. Bu işlemi Snapchat menüsüne gidip Arkadaş ekle ya da Kullanıcı adına dokunarak gerçekleştirebilirsiniz. Diğer yöntem ise telefonunuzun kişi listesi üzerinden arkadaş ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Başka bir yöntem ise Snapcode kullanarak arkadaş ekleyebilirsiniz. Snapcode ile arkadaş eklemek için Arkadaş Ekle alanına girin. SnapChat kameranızı kullanarak arkadaşınızın Snapcode kodunu kullanarak otomatik olarak ekleyebilirsiniz.


Yukarıda yer alan arkadaş ekleme yöntemlerine rağmen başka bir yöntem denemek istiyorsanız Arkadaş Ekle alanına gidin. Snapcode kameranıza girin ve kayıtlı görüntülerden birini bulun. SnapChat uygulamasında en iyi arkadaş yapmanın bir yolu bulunmamaktadır. Ancak en iyi arkadaşlar gülen yüzle gösterilebilir. Snapchat uygulamasında yanında gülen yüz olan arkadaşlarınız sizin en iyi arkadaşınız demektir. Bu konu hakkında soru ve görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.