Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’te Karşı Tarafın Çevrimiçi Olduğunu Nasıl Anlarım?

Popüler sosyal medya uygulamalarından

Popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan Snapchat uygulamasında karşı tarafın çevrimiçi olduğunu nasıl anlayacağınız konusunda bilgi vereceğiz. Snapbchat uygulaması diğer sosyal ağlar gibi arkadaşlarınızın çevrimiçi olduğunun haberini vermez. Snapchat kullanıcılarının çevrimiçi olup olmadığını öğrenmek için size bilgi sunmuyor ve karşı tarafın çevrimiçi olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız dedektif gibi davranmanız gerekebilir.

Snapchat uygulamasında karşı tarafın çevrimiçi olduğunu öğrenmek için ilk olarak o kişiye mesaj atmanızı tavsiye ederiz. Eğer o kişi çevrimiçiyse mesaj okunduğunda görüldü olacaktır. Bu konuda uygulayabileceğiniz başka bir yöntem ise hikayede 24 saat sınırlama vardır. Karşı taraf hikaye paylaşımı yaptığında hikayeyi ne zaman attığına dair bilgi yer alacaktır. Eğer o kişi hikaye atmışsa çevrimiçi olup olmadığını anlayabilirsiniz.

Snapchat bu özelliği kullanıcılara sunmadığı için kullanıcılar farklı yöntemlere başvuruyor. Bu yöntemlerden biri de harita özelliğidir. Eğer karşı tarafın konum özelliği açık ise haritada yerini alacaktır. Bitmoloji konumu ile alakalı bir güncelleme uygulamanızda yer alacaktır. Bu alan üzerinden karşı tarafın ne zaman aktif olduğunu öğrenebilirsiniz.