Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’te Ses Çalışmıyor Sorunu!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Birçok snapchat kullanıcı snapchat

Birçok snapchat kullanıcı snapchat uygulamasında videolara hikayelere bastıklarında sesin çalışmadığını dile getirdi. Tarafımıza iletilen bu sorunun çözümünü sizler için derledik. İşte snapchat ses sorununun çözümü!

Bu sorunun aslında birçok sebebi bulunmaktadır. Telefonunuz bozulmuş olabilir. Yazılımsal bir sorun olabilir. Eğer telefonunuz sessiz modda ise ya da uygulamaların sesini kısmış iseniz telefonunuzun ses seviyesini gözden geçirmekte fayda vardır. Telefonunuzu bluetooth yoluyla hoparlöre bağladıysanız bağladığınız hopörlörü kullanıyor olabilir. Bluetooth bağlantınızı kapatın. Eğer android cihaz kullanıyorsanız ve telefonunuz güvenli modda ise telefonunuzu güvenli moddan çıkarın. Güvenli Mod telefonunuzdaki tüm üçüncü taraf yazılımları devre dışı bıraktığı için sorunun kaynağını daraltmanıza yardımcı olacaktır. Sesleriniz Güvenli Modda çalışıyorsa bilmediğiniz uygulamaları silmeye başlayın telefonu normalde yaptığınız gibi yeniden başlatın ve Snapchat’ı tekrar kontrol edin.

Eğer hala ses yoksa snapchat’inizi güncelleyin. Snapchat’inizi yeniden yüklemeyi deneyin. Ses yine gelmiyorsa snapchat’e geri bildirim gönderin. Eğer uygulamada da bir sıkıntı yoksa cihazınızı değiştirmeyi deneyin.