Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Snapchat’te Sildiğiniz Birisi Nasıl Eklenir?

Sosyal medyanın yaygın olarak

Sosyal medyanın yaygın olarak kullanılan uygulamalarından olan Snapchat’te kişi listenizde bulunan arkadaşlarınızı çıkarmanın iki yolu mevcuttur. Bunlardan birincisi o kişiyi silmek ikincisi ise o kişiyi engellemektir. Snapchat uygulamasında bir arkadaşınızı silmek için ilk olarak uygulamada ki arkadaş listenizi açmanız gerekmektedir. Daha sonra ise silmek istediğiniz kişinin kullanıcı adına basarak diğer kısmına hafifçe basın ve arkadaşı kaldır seçeneğine tıklayın. Bu bir kişiyi arkadaşlarınızdan çıkarmanın ilk yoludur.

Bir kişiyi arkadaşlarınızdan çıkarmanın ikinci yolu için ise tekrardan Snapchat uygulamasını açıp burada arkadaş listesine gidip çıkarmak istediğiniz kişinin kullanıcı adına basarak karşınıza çıkan diğer sekmesine hafifçe basıp bu kişiyi engelle kısmına basın. Bu iki işlem sayesinde Snapchat uygulamasında ki arkadaşlarınızı kolay bir şekilde çıkabilirsiniz ve daha sonra bu kişileri tekrardan arkadaş olarak ekleyebilirsiniz.

Snapchat uygulamasında sildiğiniz bir arkadaşınızı eklemek biraz zor bir iştir. Çünkü sildiğiniz kişinin telefon numarasını kullanıcı adını yada Snapcode’nu hatırlamanız gerekmektedir. Eğer bunlardan herhangi birine sahip iseniz arkadaşınızı tekrardan eklemek için ilk olarak akıllı cihazınızdan Snapchat uygulamasını açın. Daha sonra ise “Arkadaş Ekle” kısmına basarak tekrardan eklemek istediğiniz kişinin telefonun numarasını kaydederek kişilerim seçeneğinden kullanıcı adından yada Snapcode’undan aratarak arkadaş ekle düğmesini seçin. Bu işlem ile beraber kişiye arkadaşlık isteği attıktan sonra o kişinin isteği onaylamasını bekleyin. O kişi isteği onayladığı zaman tekrardan arkadaş olacaksınız.