Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son Görülen Çevrimiçi Zamanı Gizleme (Facebook)

https://mobil13.com.tr/author/manager
Facebook son zamanlarda pek

Facebook son zamanlarda pek çok insanın kullandığı bir uygulama haline geldi. Bu sebepten ötürü Facebook kullanıcıları aynı zaman da Messanger uygulamasını da kullanmaya başladı. Messanger uygulaması insanların mesajlaşabilmek için kullandığı bir uygulamadır. Facebook uygulamasını kullanan kullanıcılar Messanger uygulaması üzerinden birbiriyle iletişim haline geçip sohbet edebiliyor. Messanger uygulaması sadece Facebook kullanıcılarının kullandığı bir uygulama değildir. Bu uygulamayı günlük hayatında mesajlaşmak için kullanan pek çok kişi vardır.

Bu uygulamada kullanıcıların aktif olup olmadığınızı görebiliyorsunuz. Ancak bazı kullanıcılar bu uygulamada gezerken diğer kullanıcıların kendilerini aktif olarak görmesini istemeyebiliyor. Bu özellik diğer pek çok uygulama da olduğu gibi Messanger uygulamasında da mevcuttur. Facebook’un gizlilik menüsünde bulunan son görülmenizi kapatarak diğer kullanıcıların aktif olduğunuzu görmesini engelleyebilirsiniz.

Şimdi sizlere Facebook Messengar’da son görülme özelliğinizi nasıl kapatacağınıza dair bilgiler vereceğiz. İlk olarak bu işlemi gerçekleştirmek için Messanger uygulamasına girip ayarlar kısmına geçmeniz gerekmektedir. Ayarlar kısmında bulunan hesap seçeneğinizin yanında bir mavi tik butonu göreceksiniz. Bu mavi tik butonunu kapattığınız takdir de artık kimse çevrim içi olduğunuzu göremeyecektir. Bu işlemi gerçekleştiren kullanıcıların aklına mesajlaşma konusunda bir problem yaşayıp yaşamayacağı da takılmaktadır. Bu konuda bilmelisiniz ki mesajlaşmanız da hiçbir problem yaşanmayacaktır. Sadece artık kullanıcılar aktif olmadığınızı görecektir. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz