Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Steam’de Arkadaşlarınızın İstek Listesini Görüntüleme!

Steam fazlasıyla popüler ve

Steam fazlasıyla popüler ve dünya genelinde video oyunlar için en popülerler den biridir. Bu yazımızda ise Steam’de arkadaşlarınızın istek listesini nasıl görüntüleyeceğiniz konusunda sizlere bilgi vereceğiz. Arkadaş edindikten sonra arkadaşlarınıza oyun hediyesi gönderebilirsiniz. Eğer siz de Steam’de yer alan arkadaş listenizi merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

Bilgisayarınızda Steam uygulamasını çalıştırın. Daha sonra kullanıcı bilgileriniz ile oturum açma işlemini gerçekleştirin. Steam uygulaması penceresinin sağ alt kısmında bulunan Arkadaşlar ve Sohbet alanına tıklayın. Arkadaşlarınızın kullanıcı adının yanında yer alan açılır oka tıklayın. Profil Görüntüle alanını seçin. Oyunlar seçeneğine tıklayın. Oyunlar seçeneği sağda profil ekranın ortasına yakın yerdedir. Profile girdikten sonra karşınıza birkaç sekme çıkacaktır.

Bu sekmede sahip olduklar oyunlar istek listeleri son oynanan oyunlar gibi sekmeler yerini alacaktır. Bu alan üzerinden istek listesi kısmına tıklayarak kimlerin istek attığını görebilirsiniz. Steam üzerinden arkadaşınızın profil gizliliğinin herkese açık olarak ayarlanması gerekiyor. Eğer açık değilse istek listesini göremezsiniz. İstek listesini görüntülemek için profillerin açık olması gerekmektedir.