Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Swarm Hesap Silme İşlemi!

Bu yazımızda sizlere Swarm

Bu yazımızda sizlere Swarm hesap silme işlemi konusunda bilgi vereceğiz. Swarm uygulaması sayesinde online yer bildirimi yapabiliyoruz. Fakat Swarm hesabınızı silmek istiyorsanız bu konuda sizlere yardımcı olacağız. Swarm’da hesabınızı silmek için neler yapabileceğiniz konusunda bilgi vereceğiz. İlk olarak Swarm’da hesap silme işlemini telefondan gerçekleştiremezsiniz. Hesabınızı silmek istiyorsanız web üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Swarm hesabınızı silmek için ilk olarak bilgisayarı açmanız gerekiyor. Yukarıda da belirttiğimiz gibi Swarm hesabınızı tablet ya da telefon üzerinden silemezsiniz. Bilgisayarınızın internet tarayıcısı üzerinden Foursquare hesap silme sayfasına giriş yapın. Siteye swarm hesap bilgileriniz ile girişinizi gerçekleştirin. Giriş yaptıktan sonra karşınıza “Foursquare ve Swarm’dan neden ayrılıyorsun?” sorusuna cevap verin. Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada size uygun olana tıklayın.

Sayfanın alt kısmında yer alan ‘Delete Account’ butonu ile hesabınızı silin. Facebook ile giriş yapmış ve ‘Delete Account’ butonu görmeyen kullanıcı hesapları için şifre belirleme ihtiyacı olduğunu belirtelim. Bu yazımızda sizlere Swarm hesap silme işlemi konusunda bilgi verdik merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.