Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarayıcıya Bulaşan Virüsleri Temizleme

Bildiğiniz üzere bazı virüsler

Bildiğiniz üzere bazı virüsler bilgisayarınızın dosyalarını değil internet tarayıcısını rahatsız eder. Sizler için oluşturduğumuz bu rehberde tarayıcıya bulaşan virüs nasıl temizlenir sorusuna daha yakından göz atacağız. İşte internet tarayıcısına bulaşan virüsü temizleme yöntemleri!

Laptop Fanı Çok Ses Çıkarıyorsa Yapabileceğiniz 5 Şey

1- Bilinmeyen Eklentileri Kaldırın

Tarayıcılara bulaşan virüslerin büyük bir kısmı yüklediğiniz ya da arka planda gizlice yüklenen eklentilerden kaynaklanır. Bu nedenle onlardan kurtulmak için atmanız gereken ilk adım bilmediğiniz eklentileri cihazınızdan kaldırmak olacaktır. Yani sizin yüklemediğiniz eklentileri yok edin.

2- Silip Tekrar Yükleyin

Eğer üstteki adım işe yaramadıysa internet tarayıcınızı bir süre için kaldırmayı düşünebilirsiniz. Bu işlemin ardından tarayıcıya ait özel klasörlerin temizlendiğinden de emin olun. Ardından internet tarayıcınızı tekrardan yükleyin ve gerekli kurulumları sağlayın.

3- Antivirüs ile Tarayın

Hem internet tarayıcınızı ve hem de bilgisayarınızı güvende tutmak önemlidir. Bu nedenle bir antivirüs uygulamasını cihazınıza indirin ve kapsamlı bir derin tarama başlatın. Ardından bulunan zararlı yazılımların tümünü cihazınızdan kaldırarak devam edin.