Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tek bir telefonda çift WhatsApp nasıl kullanılır?

Bir akıllı telefonda iki

Bir akıllı telefonda iki WhatsApp hesabı nasıl kullanılır?

Aynı telefonda çift WhatsApp hesabı kullanmak ister misiniz ve ‘bir akıllı telefonda iki WhatsApp hesabını nasıl kullanacağınız’ konusunda bir rehber mi arıyorsunuz? İşte akıllı telefonunuzda çift WhatsApp hesabı kurabileceğiniz bir adım adım kılavuz.

Aynı telefonda çift WhatsApp hesabı mı arıyorsunuz? İş ve kişisel yaşamınız için iki farklı WhatsApp hesabı ister misiniz? ‘Evet’ bu sorulardan herhangi birine cevabınız doğru yerdesiniz.

Mesajlaşma uygulaması dijital iletişim söz konusu olduğunda hayatımızın en önemli parçalarından biri haline gelmesine rağmen WhatsApp’ın en büyük hedefi sizi ailenize ve arkadaşlarınıza daha yakın hale getiren bir platform olmaktı. işletmeler ve diğer kuruluşlar da.

Ancak ne zaman kişisel bir sohbet arasında olduklarında ofisten birinin çevrimiçi olduklarından veya bir statüyü paylaşırlarsa çalışma arkadaşlarıyla paylaşıldığından bir şey için onları rahatsız ettiği gerçeğini sevmeyen insanlar var. İki WhatsApp hesabına ihtiyaç duyduğunuz ve ‘bir akıllı telefonda iki WhatsApp hesabını nasıl kullanacağınız’ konusunda bir rehber arıyorsanız işte bilmeniz gereken her şey burada.

İkili WhatsApp hesabı kullanmak istiyorsanız App cloning veya App twin olarak bilinen bir özelliğe sahip birkaç Android akıllı telefon var. Bu akıllı telefonların çoğu Samsung ve LG’den gelen bazı yeni akıllı telefonlarla birlikte Çinli markalardan geliyor. Telefonunuzda veya başka bir uygulamada çift WhatsApp kullanmanız gereken özellik budur ancak telefonunuzda çift SIM’ler de olmalıdır.

İkili WhatsApp: Bir akıllı telefonda iki WhatsApp hesabı nasıl kullanılır?

1. Adım: Google Play Store’dan WhatsApp‘ı yükleyin ve sonra birincil numaranızı kaydedin

2. Adım: Zaten telefonunuzda çalışan bir WhatsApp hesabınız varsa 1. adımı atlayın ve telefonunuzun ayarlarına gidin.

Adım 3: Dual App / Clone app / App Twin uygulamasına gidin ve üzerine dokunun.

Adım 4: Artık klonlanabilen uygulamaların bir listesini göreceksiniz WhatsApp seçeneğine dokunun ve ardından kur’u seçin.

Adım 5 : İkinci WhatsApp hesabını ayarlayın ve ikincil uygulamayı açın.

Adım 6: WhatsApp’ın dosyalarınıza ve rehberinize erişmesine izin verirken Şimdi Kabul Et ve Devam et üzerine dokunun.

Adım 7: Şimdi iletişim numaranızı kaydetmeniz istenecek. Sadece ikincil numaranızı eklemeyi unutmayın sonra çift WhatsApp hesabını bir akıllı telefonda çalıştırabilirsiniz.

Akıllı telefonunuzda Çift Uygulama / Klon uygulaması / Uygulama İkiz’i yoksa aynı akıllı telefonda iki WhatsApp hesabı kullanmak için Google Play mağazasından Paralel Alan adlı üçüncü taraf bir uygulamayı da indirebilirsiniz.