Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon Kendi Kendine Açılıp Kapanıyor Sorunu

Bu yazımızda telefonu kendi

Bu yazımızda telefonu kendi kendine açılıp kapanan kullanıcılara sorunun çözümü için yardımcı olacağız. Akıllı cihazlarda oynarken ya da telefonla uğraşmadığımız zaman kendi kendine kapanıp açıldığını görürüz. Yenilenen modellerde gelişmişlik seviyesinin daha da çok artmasını beklerken oluşan sorunların hep aynı olduğunu görüyoruz. Genellikle Android cihazlarda oluşan kapanıp açılma sorunu bir süre sonra büyük bir sorun oluşturuyor. Acil işimiz olduğu bir anda cihazın kapanması o an sinirlerimizi bozabilir. Bu sorunun nedenlerine daha da detaylı bakalım.

Bu sorunun oluşmasının nedeni cihazda oluşan yazılım sorunundan kaynaklı olarak ortaya çıkar. Bu sorunu yaşıyorsanız nedenini ve çözüm yöntemlerini öğrenmeniz oldukça önemli olacaktır. İki farklı nedenden kaynaklı olarak telefonunuzda kapanma sorununu yaşarsınız.

İlkinden bahsedecek olursak cihazınızın yazılımsal sorunundan kaynaklı olarak yaşanır. İkinci olarak kapanma nedeni ise donanımlarda yer alan sorunlar telefonunun kapanıp açılmasına neden olur.

Yani bu sorun döngü sorunu ile alakalı olarak oluşur ve sorun donanımsal nedenden kaynaklı ise bu sorunun nedenlerini daha da detaylı öğrenmenizi tavsiye ederiz. Bu sorunu yaşayan kişiler ilk olarak yazılımsal soruna bakmaları gerekmektedir. Yazılım kısmına girerek bu hatanın sorununu bulmanız gerekmektedir. Yukarıda olan sorunlar sizin de başınıza geliyorsa çözüm yöntemi olarak cihazınızı sıfırlamanız gerekecektir. Cihazınızı sıfırladığınız zaman tüm verileriniz silinecektir ve cihazınız ilk gün olduğu haline geri döneceği için bu sorunu çözmüş olursunuz.