Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon numarası değiştirdim instagrama giremiyorum hatası

Bugün sizlere instagram sorunlarının

Bugün sizlere instagram sorunlarının başında yer alan instagram giriş sorunlarından sadece biri olan telefon numarası değişti hatası için bazı bilgileri derledik. İşte o detaylar…

Instagram‘da açılan hesaplar için ilk olarak ister e-posta isterseniz de telefon numarası doğrulama işlemi yapmanız gerekiyor. Bunların mutlaka bir tanesini doğrulamanız güvenlik açısından çok önemlidir. Bu araçlar arasından birisi değiştirildiğinde ise instagram üzerinden güncelleme yapmanız gerekecek ve iş biraz karışacaktır.

Telefon numaranız ile doğrulama yaptıysanız eğer ilk olarak numara güncellemesi yapın.

Instagram telefon numarası değişti giriş yapılmıyor!

Telefon numaranızı değiştirmeniz halinde instagrama giriş yapamıyorsanız eğer bu durumu instagrama beyan etmeniz gerekmekte. Bu bakımdan aşağıdaki link üzerinden bir müşteri temsilcisine sorununuzu anlatmanız gerekiyor.

Hesabız ile ilk olarak Facebook üzerinden açmışsanız yeniden giriş yapabilirsiniz. Ancak yapmamışsanız “https://help.instagram.com/contact/151081798582137” üzerinden Hesabım başkasının eline geçti seçeneği ile destek alabilirsiniz.

Ancak bu süreç çok geç işleyecektir. Sabırlı olmanızda fayda var. 10 veya 30 gün kadar sürebilecek bu durum sizi rahat etse de bekleyin. Size bir mail gelecek ve bu mailde kodu resimle beraber göndermeniz talep edilecek.

Bu sorunlarla karşılaşmak istemiyorsanız eğer diyelim ki instagram hesabınızda şuan kullanmakta olduğunuz telefon numaranız kayıtlı. Bayiye gidip değiştirmeden önce telefon numaranızı kaldırın veya silin. Numara değiştirdikten sonra yeni numaranızı girin. Böylelikle bu sorunla karşılaşmayacaksınız.

Sizlerinde soruları olursa yorum kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.