Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefon Numarası Olmadan Instagram’a Nasıl Giriş Yapılır

https://mobil13.com.tr/author/tuncay
Telefon Numarası Olmadan Instagram’a

Telefon Numarası Olmadan Instagram’a Nasıl Giriş Yapılır? Bugün sizlere telefon numarası olmasa bile instagram’a nasıl giriş yapabileceğinizden bahsedelim. İşte detaylar…

Tartışmasız en canlı ve aktif olan mobil uygulama Instagram oluyor. Bu platformda kişiler video ve fotoğraf gibi paylaşımlar yaparak uygulamanın daha fazla verimli olmasına destek sağlamış oluyor. Ancak bazı zamanlarda telefon numarası sıkıntı çıkarabiliyor. Bu durumda iki ihtimal var.

Ya siz telefon numarası olmadan kayıt olmak istiyorsunuz? Yada telefon numarasız giriş yapmak istiyorsunuz. Bunun için lafı uzatmadan konuya başlayalım.

Telefon numarası olmadan instagrama kaydolma

Telefon numarası olmadan platformu kullanmak için kayıt ol penceresinde telefon kısmını boş bırakıp mail adresini yazmanız yeterli olacaktır. Mail adresinizi de onayladıktan sonra rahatça mail ile giriş yapıp platformu kullanabilirsiniz.

Hesabım var ama telefon numarası olmadan giriş yapmak istiyorum

Eğer aktif hesabınız var ve telefon numarası olmadan giriş yapmak istiyorsanız. Kullanıcı adı kısmına ya kullanıcı adını yazın yada e posta adresinizi yazarak ta giriş yapabilirsiniz.