Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telefonun Sinyal Gücünü Arttırmanın Yolları!

Bu yazımızda sizlere telefonun

Bu yazımızda sizlere telefonun sinyal gücünün arttırmanın yolları konusunda yardımcı olacağız. Telefonunuzun sinyal gücü zayıflarken çekmiyorken yapabileceğiniz alternatifler bulunmaktadır. Eğer siz de telefonun sinyal gücünü arttırmak istiyorsanız aşağıda yer alan yöntemlere uymanızı tavsiye ederiz.

İlk olarak cihazınızı değiştirin. Daha sonra telefonunuzu doğru bir biçimde tutmanız cihazınızın sinyal gücünün artmasında etkili olacaktır. Cihazın içerisinde yer alan antenlerin çıkışına duvar örecek şekilde tutuyorsanız sinyal gücünde zayıflama olabilir. Telefonunuzu üst köşelerden tutmanız sinyal gücünde değişiklik gösterecektir.

Balkona çıkıp cihazınızı da yanınıza alıp sinyal gücünüzü daha da fazla arttırabilirsiniz. Duvarları ne kadar aşarsanız sinyal gücünüz de o kadar iyi olacaktır. Telefonunuzun şarjını kontrol edin ve güç tasarrufu modunda ise şarja takıp bu modu devre dışı bırakın. Çekmesi için gezerek sinyal gücü arıyabilirsiniz. Cihazınızın sinyali güçlenene kadar çeken alanları arayın. Bu durumun en büyük nedeni altyapı ile alakalıdır.

Wi-Fi kullanmayı deneyin ve cihazınızın sinyalinde bir gelişme yok ise geriye geçici olarak tek bir yöntem kalıyor o da Wi-Fi’dir. Wi-Fi sayesinde geçici olarak WhatsApp Instagram Messenger gibi uygulamalar sayesinde görüntülü konuşma sesli arama işlemini geçici olarak gerçekleştirebilirsiniz. Yukarıda yer alan adımları izleyerek sinyal gücünde artış sağlamış olursunuz. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi de yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.