Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telegram çevrimiçi olduğunda gönder nedir?

Telefon numarasına ihtiyaç duymadan

Telefon numarasına ihtiyaç duymadan mesajlaşmanızı sağlayan Telegram’a bir yeni özellik daha geldi. Yeni özelliğin adı ise “Çevrimiçi olduğunda gönder” oluyor. Peki nedir bu özellik ve ne işe yarar?

Telegram sizlerinde bildiği gibi WhatsApp‘a rakip bir uygulama olarak ülkemiz dahil olmak üzere dünyanın bir çok yerinde kullanılıyor. Popüler uygulamalar listesinin başın yer alan uygulamada görüntülü ve sesli arama gibi birçok özel tema ve uçtan uca şifreleme ile güvenlik sağlanıyor.

Uygulamaya yeni gelen önemli bir özellik var. Bu özellik ise çevrimiçi olduğunda gönder olarak kendini gösteriyor. Bu özellik çok konuşulacak gibi durduğu kesin.

Nedir bu çevrimiçi olduğunda gönder ve nasıl kullanılır?

Telegram’ın son gelen güncellemesi ile beraber gelen bu özellik kişi çevrimdışıyken gönderilen mesaj beklemede kalıyor ve kişi çevrimiçi olduğunda mesajı gönderiyor. Aslında mesajın taslakta bekletildiği veya zamanlama işlemi olduğunu söyleyebiliriz. Bu özellik ile kişi müsait değilse zamanlayarak bir mesajın karşımızdaki kişi müsait olduğunda gönderilmesi gibi bir şey oluyor.

Otomatik zamanlanan mesaj karşıya ulaştığında ise bildirim ekranda beliriyor. Uygulamaya bir yenilik daha geldi. Theme Editor’un 2.0 güncellemesi ile kişiler tema kullanımı ile mesaj gönderim ve arkaplan düzenlemelerini daha fazla kişiselleştirebiliyor.