Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Telegram’da Medya Nasıl Silinir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Sohbet sırasında gönderip aldığınız

Sohbet sırasında gönderip aldığınız görüntü ve videolar hafızada çok fazla yer kaplayabilir. Telegram’da durum böyle değil ancak artık ihtiyacınız kalmadığında konuşmalarınızdan medyayı silebilirsiniz.

Önbellekten Medya Nasıl Silinir?
Telegram uygulamanızı başlattığınızda sol üst köşedeki hamburger simgesine dokunun ve Ayarlar’a gidin. Oradan Veri ve Depolama’yı ve ardından medya ayarlarına erişmek için Depolama kullanımı’nı seçmelisiniz. Burada bazı yararlı ayarlamalar yapabilir ve gereksiz bulduğunuz medyayı silebilirsiniz.

Paylaşılan Medyayı Sohbetlerden Silme
Telegram kişilerinizle büyük dosyaları paylaşmanıza olanak tanır. 15 GB boyutunda olabilirler ve işlem hızlı ve ücretsizdir. Bunun için sohbete girip medyanın üzerine basılı tutup silebilirsiniz.

Geçmişi Temizleyin
telegram sohbetinizde sağ üç noktaya dokunun. Geçmişi temizle seçeneğine dokunun. Eğer sohbeti silmek isterseniz yine aynı seçenekten sohbeti temizleye basmanız yeterli olacaktır.

Grup Sohbetleri
Grup yöneticileri grubun tüm üyeleri için tüm mesajları silme seçeneğine sahiptir.Grup sohbetinin yönetici ayrıcalıklarına sahip olmayan normal bir üyesiyseniz yalnızca kendi mesajlarınızı silebilirsiniz.