Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tik Tok Arama Geçmişini Silme

Kısa videoların paylaşıldığı Tik

Kısa videoların paylaşıldığı Tik Tok en son arama gerçekleştirdiğiniz videolara göre sizlere belirli video önerilerinde bulunmaktadır. Bu kapsam da devamlı aynı şekilde videolar karşınıza çıkabilir. Aynı zamanda Tik Tok aramalarında bireyler bazen geçmişi silmek ya da geçmişin temizlenmesini talep edebilir. Program kapsamında Tik Tok arama geçmişini silme bir seçenek halinde sunulmaktadır. Geçmişi silinen işlem Tik Tok kapsamında geriye alınmamaktadır. Bu nedenden dolayı Tik Tok geçmişini silmeden önce iyi düşünmenizde fayda var. Kararınızın geri dönüşü olmayacak.

Tik Tok Videonuzu Kimler İzledi?

Tik Tok bağlamında videoyu kimler izledi kapsamında yeni güncellemeler yapılabilir.

Tik Tok geçmişinin yani ön belleğini temizlemek için size vericeğimiz adımları uygulayabilirsiniz.

  1. Adım: Tik Tok uygulamasına giriş yapın.
  2. Adım: Tik Tok’da yer alan profilinize tıklayın.
  3. Adım: Tik Tok’da yer alan profilinizin sağ üst bölümünde yer alan üç noktaya tıklayın.
  4. Adım: Karşınıza çıkan menüden en altlarda ”Ön Belleği Temizleme” seçeneğine giriş yapın.

Bu sayede Tik Tok arama geçmişisini önbelleği ve çerezleri tamamen silmiş olursunuz. Ön belleğinin temizlendiği an itibari ile uygulamada yeni ön bellek kayıt işlemleri gerçekleşir. Şayet yeniden gerek duyduğunuzda aynı menü yardımı ile Tik Tok geçmişini temizleyebilirsiniz.

Tik Tok videolarınızın izleme geçmişi hakkında gerçekleştirilen işlemleri sizin için sıraladık. Gerçekleştirdiğiniz aramaları yukarıda verilen adımlar ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Uygulamada gerçekleştirilen profil bakma izlenilen videoların geçmişi gibi işlemlerin kökten çözümü yazımızda yer almaktadır.