Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tik Tok Destek Telefon Numarası Nedir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
TikTok dünyadaki en popüler

TikTok dünyadaki en popüler video oluşturma ve düzenleme uygulamalarından biridir. Milyonlarca kullanıcı ve her türden iş seçeneği ile insanların ihtiyaç duydukları yanıtları bulmak için desteğe başvurmak istemeleri doğaldır.

Diğer birçok uygulama ve hizmetin aksine TikTok’un yardım veya bilgi almak için arayabileceğiniz bir telefon numarası yoktur . Ancak doğru kişilerle e-posta yoluyla iletişime geçebilir ve ihtiyacınız olan bilgileri birkaç saat içinde alırsınız.

TikTok Desteği ile Nasıl İletişime Geçilir?
TikTok belirli bölgelere bağlı belirli e-posta adreslerine sahiptir. Şu anda ABD Avrupa Latin Amerika Japonya Kore ve Güneydoğu Asya’da yaşayan kullanıcılar için ayrı iletişim adresleri var. Ana dilinizde bir e-posta yazarak neye ihtiyacınız olduğunu daha kolay anlatabilirsiniz ve TikTok destek ekibi aynı dilde cevap verecektir.
• Amerika için; [email protected]
• Avrupa için; [email protected]
• Latin Amerika için; [email protected]
• Japonya için; [email protected]
• Kore için; [email protected]
• Güneydoğu asya için; [email protected]

Bunların dışında reklam talepleri ve reklam şikayetleri için ise ;
[email protected]
[email protected]
adreslerine dilek öneri ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz. Eğer tiktok’un twitter’daki destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekiyor ise sorununuzu özetleyen ir tweet atabilirsiniz. Bunların yanısıra tiktok’taki ‘bildir’ seçeneğinin güçlü bir araç olduğunu unutmayın.