Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tik Tok Post’unuza Müzik Ekleme

TikTok uygulamasını yeni kullanmaya

TikTok uygulamasını yeni kullanmaya başladıysanız ve nasıl müzik ekleyeceğinizi bilmiyorsanız bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olacağız. TikTok uygulamasında video oluşturmanın iki farklı yolu vardır. Uygulama içinde filme çekebilir doğrudan yayınlayabilir ya da ayrı olarak oluşturup yükleyebilirsiniz. TikTok uygulamasını oluşturmak uygulamayı kullanmanız için büyük bir müzik kütüphanesi bulunmaktadır. Seçeneğiniz fazla olduğu için farklı video içeriklerini üretebilirsiniz.

15 saniyelik çekeceğiniz video sayesinde kendi müziğinizi kullanarak mükemmel videolar ortaya çıkarabilirsiniz. TikTok videosunu oluşturmak için ‘+’ simgesine tıklayın. Ses menüsünü açmak için ekranın üst kısmında olan ‘Ses’ seçeneğini seçin. Beğendiğiniz parçayı bulana kadar TikTok ses kütüphanesinden bir şarkıyı önizleyin. Video eklemek için şarkının yanında bulunan onay işaretine tıklayın.

Kırmızı Kayıt düğmesini seçin ve videoyu kaydetmeye hazırlanın. Kaydet düğmesine basın videonuzu çekmeye başlayın ve videonuzu tamamlayın. Videonuzda düzenleme gerçekleştirerek farklı bir boyuta getirebilirsiniz. TikTok uygulamasında müzik eklemenin başka bir yolu ise ana sayfada TikTok videolarınızı izlerken beğendiğiniz müziği ekleyebilirsiniz.

Bu işlemi gerçekleştirmek içinde TikTok uygulamasında beğendiğiniz videonun altında yer alan müziğin üstüne basın. Karşınıza çıkan alanda seçtiğiniz müzik ile videoyu çekmek için seçenek yer alacaktır.Daha sonra o müzik ile video çekmeye başlayabilirsiniz. Bu adımlar sayesinde istediğiniz müzik ile istediğiniz videoları çekmiş olursunuz. Müzik ekleme işlemi oldukça basit ve kısa bir işlemdir. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.