Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tik Tok Post’unuza Müzik Ekleme

TikTok tamamen müzikle ilgilidir.

TikTok tamamen müzikle ilgilidir. Komedyenler ve röportajcılar ve uygulamada her türlü var ancak esas olarak müzik ve dudak senkronizasyonu ile ilgili. Uygulamada yeniyseniz ve kendi videolarınızı oluşturmaya başlamak istiyorsanız nasıl müzik ekleyeceğinizi ve bir videoyu nasıl bir araya getireceğinizi bilmeniz gerekir. Bu eğitici nasıl yapılacağını gösterecektir.

TikTok videoları oluşturmanın iki ana yolu var. Bunları uygulama içinde filme çekebilir ve doğrudan yayınlayabilir veya ayrı olarak oluşturabilir ve yükleyebilirsiniz. Her ikisi de yapacak kadar basit; sürecin yaratıcı tarafı bu zor!

TikTok içinde oluşturmak uygulamanın kullanmanız için büyük bir müzik kütüphanesine sahip olması avantajlıdır. Hepsi uygulama içinde kullanılabilir ve istediğiniz gibi serbestçe senkronize edilebilir veya düzenlenebilir. 15 saniyelik şöhretinizi oluşturmak için telefonunuza yüklenen kendi müziğinizi de kullanabilirsiniz.

TikTok’un dışında yaratmak da basittir ancak kendi müziğinizi sağlamanız gerekir. Buradaki avantaj bir bilgisayarda bir telefonda olduğundan çok daha fazla özgürlükle düzenleme yapabilmenizdir. Bir ses düzenleme paketinde yolunuzu biliyorsanız bu daha da doğrudur.

TikTok içinde çalışmaya konsantre olacağım çünkü çoğumuz uygulamayı nasıl kullanacağız.

BİR TİKTOK’A NASIL MÜZİK EKLEYEBİLİRİM?

Müziğin telefonunuzda olduğunu varsayarsak sadece TikTok’un yüklü olması bir hesap ve biraz boş zamana ihtiyacınız vardır. TikTok ile ilgili en güzel şeylerden biri dudak senkronizasyonunun basit olmasıdır. Şarkının sözlerini öğrendikten ve bir kopyasını aldıktan sonra zamanlamayı sıralamak için sadece bir aynaya ve küçük bir uygulamaya ihtiyacınız var ve gitmeye hazırsınız. Kayıt sırasında bu videoya yaratıcı reklamlar ekleyebiliyorsanız daha iyi olur!

TikTok’u açın ve yeni bir video oluşturmak için ‘+’ simgesini seçin.
Ses menüsünü açmak için ekranın üst kısmındaki “Ses” i seçin.
Beğendiğiniz bir parça bulana kadar TikTok ses kütüphanesinden bir şarkıyı önizleyin.
Videonuza eklemek için şarkının yanındaki onay işaretini seçin.
“Kırmızı Kayıt” düğmesini seçin ve videoyu kaydetmeye hazırlanın.
“Kaydet” düğmesine basın dudak senkronizasyonunuzu yapın ve videoyu tamamlayın.
İsterseniz kenar çubuğundaki efektleri kullanın.
Videodan memnun kaldığınızda onay işaretini veya istemiyorsanız Yeniden Başlat’ı seçin.
Menülerdeki araçları kullanarak sonraki ekranda videonuzu düzenleyin.
Videonuzdan memnun olduğunuzda “İleri” yi seçin.
Başlık resim yazısı ve varsa hashtag ekleyin.
Gizlilik seçeneğini yalnızca herkese açık veya arkadaş olarak ayarlayın.
Gönder’i seçin.

KENDİ MÜZİĞİMİ TİKTOK’A NASIL EKLERİM?

TikTok’a kendi müziğinizi eklemek ilk bakışta zor görünebilir ancak “BeeCut” adlı basit bir araçla videolarınızı istediğiniz her türlü müzikle zenginleştirebilirsiniz. Artık TikTok’un kitaplığıyla sınırlı kalmayacaksınız bu da videonuza daha fazla takipçi ve hayran kazanmanıza yardımcı olacak üstünlük kazandırır.

BEECUT / LİGHTMV (WİN VE MAC)

BeeCut kendi müziğinizi bir TikTok videosuna koymak için kullanılabilecek bir video editörüdür. Hem masaüstünde hem de uygulamada mevcut olan video 9:16 en boy oranında videoları yani TikTok’un desteklediği oranı destekleyen süper kullanışlı bir araçtır. BeeCut sadece müzik eklemek için kullanışlı değil aynı zamanda özel efektler filtreler eklemek videoyu yavaşlatmak videoyu hızlandırmak çıkartmalar eklemek ve çok daha fazlası için de kullanılabilir.

Web sitelerine giderek veya uygulamayı Android veya OS cihazınıza indirerek BeeCut’u indirin . Uygulama BeeCut ile aynı yazılım olmasına rağmen “LightMV” olarak adlandırılmaktadır.
BeeCut’u açın ardından “Medya” alanını tıklayarak ses ve video kliplerinizi içe aktarın.
“Dosya” altında videonuzu düzenlemeye başlamak için “Yeni Proje” yi ve ardından “9:16 (Portre)” yi seçin.
Dosyaları düzenleme alanına sürükleyin. Videoyu bu alanda daha fazla değiştirebilirsiniz ancak video ve ses süresinin benzer olduğundan emin olun biri diğerini kesmez.
Videoyu tamamlamadan önce filtreler ve tasarımlar ekleyebilirsiniz.
“Dışa Aktar” düğmesine tıklayarak bilgisayarınıza kaydedin.
TikTok uygulamasına geri dönün ve “+” düğmesine tıklayın.
Sol alt köşedeki “Yükle” yi seçin; “Galerinizden” videonuzu seçin.
Videoyu TikTok içinde daha fazla düzenlemeyi seçebilirsiniz.
“İleri” yi seçin ve hashtag başlık ve resim yazısı ekleyin.
“Gönder” i seçin.

Videolarınıza post prodüksiyon hissi vermek istiyorsanız TikTok’a Soundtrack bile ekleyebilirsiniz .

IPHONE VEYA ANDROİD CİHAZIMDA TİK TOK’UMA NASIL MÜZİK KOYABİLİRİM?

İşlem bir TikTok videosunu masaüstüne nasıl yükleyeceğinize çok benzer. BeeCut kullanmak yerine LightMV kullanırsınız. LightMV BeeCut ile aynı yazılımdır ana fark telefonunuzda bulunan bir uygulama sürümüdür.

LİGHTMV / BEECUT (ANDROİD VE OS)

LightMV kendi müziğinizi bir TikTok videosuna koymak için kullanılabilecek bir video editörüdür. Hem masaüstünde hem de uygulamada (masaüstüne “BeeCut” denir) videoları 9:16 en boy oranında destekleyen yani TikTok’un desteklediği oran olan süper kullanışlı bir araçtır. Light MV çoğunlukla slayt gösterileri yapma konusunda uzmanlaşmıştır ancak müzik şablonlar resimler ve efektler de ekleyebilirsiniz.

LightMV uygulamasını Android veya OS cihazınıza indirin .
LightMV.com’da bir hesap oluşturun.
LightMV’yi açın “TikTok” şablonunu seçin.
Fotoğraf ve video eklemek için talimatları izleyin.
“Müziği Değiştir” i seçin. Bu kendi müziğinizi yüklemenizi sağlar.
Videoyu tamamlamadan önce filtreler ve tasarımlar ekleyebilirsiniz.
“Üret” düğmesini tıklayarak telefonunuza kaydedin.
Videonun işlenmesi biraz zaman alacak. Tamamlandığında size bildirmek için bir e-posta eklemeyi seçebilirsiniz.
TikTok uygulamasına geri dönün ve “+” düğmesine tıklayın.
Sol alt köşedeki “Yükle” yi seçin.
Videoyu TikTok içinde daha fazla düzenlemeyi seçebilirsiniz.
“İleri” yi seçin ve hashtag başlık ve resim yazısı ekleyin.
“Gönder” i seçin.

TikTok’ta video oluşturmanın ve müzik eklemenin mekaniği çok basit ama çok daha fazlası var. Zamanlama her şeydir ve muhtemelen başlangıç ​​için ses ve video zamanlamasını ayarlamanız gerektiğini göreceksiniz. Her şeyin nasıl çalıştığını anlayana kadar birkaç kez yeniden başlatmayı bekleyin.

Efektler de biraz zaman alacaktır. Cildinizi yumuşatan karanlık alanları kaldırabilen ve genellikle iyi görünmenizi sağlayan değnek ile Güzellik Efektlerine sahipsiniz. Videonun genel hissine farklı renkler eklemek için renk filtreleri. Bir maske veya Snapchat gibi efektler seçmek için lensler. Komedi etkisi için videonun öğelerini hızlandırmak veya yavaşlatmak için hız kontrolü. Fotoğraflarınızın ve videolarınızın daha iyi görünmesini sağlamak için aydınlatma ekipmanlarına bile yatırım yapabilirsiniz !

Kaydı bitirdiğinizde videonuzdaki ses düzeylerini de ayarlayabilirsiniz. Film müziğinin çok yüksek olduğunu düşünüyorsanız ses seviyesini biraz düşürmek için bir kaydırıcı kullanabilirsiniz. Film müziğini de daha yüksek hale getirebilir.

Sonra özel efektler var. Bunlar uygulama güncellendiğinde değişir ancak her türlü temiz filtre ve zaman efektini içerebilir. Beğendiğiniz bir şey olup olmadığına bakın. Bundan sonra TikTok’ta küçük resim olarak hareket edecek bir kapak resmi ekleyebilirsiniz. Bu videodan bir durağan veya tamamen ayrı bir görüntü de dahil olmak üzere herhangi bir şey olabilir.

Daha önce söylediğim gibi videonun gerçek kaydı kolay bit. Pratik yapmak ve yeni fikirler bulmak ve sonra videonuzu düzenlemek zaman alacaktır. Ne kadar çok zaman alırsanız ve o kadar fazla pratik yaparsanız sonuçlarınız o kadar parlak olur ve TikTok’a gönderdikten sonra bir kitle kazanma olasılığınız o kadar artar.