Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tik Tok Videonuza Emojiler Ekleme

Sosyal medya platformlarından biri

Sosyal medya platformlarından biri olan Tiktok’a yeni gelen özellikler sayesinde artık daha eğlenceli videolar çekebilirsiniz. Geçtiğimiz günler de Tiktok platformu yeni özellik olarak çektiğiniz videolara emoji ekleme özelliğini getirdi. Emoji Tiktok kullanıcılarına kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor.Bu sayede de Tiktok kullanıcıları bu yeni gelen özellikden son derece memnun kaldı.

Şimdi videolarınıza nasıl emoji ekleyeceğiniz konusuna gelelim. Öncelikle Tiktok üzerinden çektiğiniz videoyu kaydedip daha sonra kaydedilen videoya katman halinde emoji ekleyebilirsiniz. bu oldukça kolay ve basit bir işlemdir. Bu işlemi yapabilmek için ilk olarak cihazınızdan Tiktok uygulamasını açmanız gerekmektedir. Uygulamayı açtıktan hemen sonra herhangi bir video çekin ancak videoyu çekerken emojileri koyacağınız yeri belirleyin ki sonradan emoji eklerken sorun yaşanmasın.

Emoji yerlerinizi belirleyip videonuzu çektikten sonra ekranın sağ alt tarafında bulunan kırmızı onay işaretine tıklayın. Emojilere ulaşmak için pencerenin üst tarafında bulunan emoji sekmesine basmanız yeterli olacaktır. Emojilere ulaştıktan sonra videonuzda kullanmak istediğiniz emojinin üzerine basılı tutarak video da koymak istediğiniz yere sürüklemeniz işlemi tamamlamak için yeterli olacaktır.

Emojilerin etrafında üç işaret vardır. Bunlardan bir tanesi zamanlayıcı bir tanesi bir çift ok ve son olarak da bir tane x işareti. Zamanlayıcı ekranda görünme süresinin ayarlarken x işareti emojiyi videodan silmenize yardımcı olur. Bir çift ok ise emojinin boyutunu ayarlamaya yardımcı olur.