Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tinder En İyi Fotoğrafınızı Nasıl Seçiyor?

Tinder uygulamasını yeni yüklediyseniz

Tinder uygulamasını yeni yüklediyseniz ve uygulamaya çok hakim değilseniz Tinder uygulamasının kendi ana profil resim seçimi sizi şaşırtabilir. Ana ekran resminize Tinder karar verir ve doğru olan resmi ekler. Tinder profilinizi ilk kez kurduğunuz zaman görüntüler normal olarak eklenir. Doğru fotoğrafı seçersiniz ve ana ekran resminize koymaya karar verirsiniz.

Tinder Smart Photos profilinizde hangi özelliklerin iyi bir performans gösterdiğine karar vermek için veriler kullanır. Tinder Smart Photos verileri yani en iyi görüntünüzü üste çıkarır. Tinder Smart Photos hangi resimlerinizin en iyi çalıştığını anlat ve seçimini yapar. Tüm Tinder kullanıcılarına sunulmaya çalışılan bu özellik en iyi performans gösteren görüntüye sahip olma imkanı tanır.


Tinder uygulamasında başarıyı yakalamak için Tinder Smart Photos ile beraber çalıştırıp en iyi görüntüler sağlamanız için uğraşmanız gerekiyor. Görüntülerinizin iyi olduğundan emin olmanız gerekiyor. Tinder fotoğraf seçimlerini yaparken kaliteye önem veriyor. Bakışlarınıza güvenin ve özgüvenli bir şekilde çekimlerinizi gerçekleştirin. Bu konu üzerinden soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.