Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tinder için Yaş Sınırı Nedir?

Bu yazımızda sizlere Tinder

Bu yazımızda sizlere Tinder uygulamasının yaş sınırının ne olduğu konusunda sizlere bilgi vereceğiz Bu bilgiyi vermeden önce Tinder uygulamasının ne olduğundan kısaca bahsedelim. Tinder uygulaması rastgele eşleşip karşı tarafla sohbet ederek keyifli anlar geçirdiğiniz uygulamadır. Beğendiğiniz zaman sağa kaydırıyorsunuz beğenmediğiniz kişi olunca da pas geçmek için sola kaydırmanız gerekiyor. Tinder uygulaması fikirlerinizi alarak beğendiğiniz kullanıcılarla eşleşmenizi sağlıyor.


Eğer beğendiğiniz biri sizi beğenirse eşleşme gerçekleşiyor ve sohbet başlıyor. Çoğu arkadaşlık uygulaması için yaş sınırı 18’dir. Arkadaşlık uygulamalarını kullanmak için yetişkin olmanız gerekiyor. Tinder uygulaması 18 ila 30 yaşları arasında olan kullanıcıların aboneliklerine bağlı paket için 9.99 dolar ya da tüm paket için 14.99 dolar ödediği bir fiyatlandırma yapısı kullanıcılara sunulmaktadır.

30 yaşından büyük olan kullanıcılar Tinder Plus için 19.99 dolar ücrete tabi tutulur. Kısacası uygulamada herkes için fiyatlandırma yapısı bulunmaktadır. Yaş sınırına göre uygulamadan paket alıp sohbete başlayabilirsiniz. Tinder uygulamasında olan yaş sınırı bu şekildedir. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşleri yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.