Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tinder’da Konumunuzu Nasıl Gizleyebilirsiniz?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Tinder konum tabanlı bir

Tinder konum tabanlı bir hizmet olduğundan bölgenizdeki tarihleri ​​bulmanıza yardımcı olmak için konumunuzu kullanır. Ancak bazı kullanıcılar gizlilik nedeniyle konumlarını gizlemek veya diğer alanlarda eşleşmeleri bulmak için konumlarını değiştirmek isteyebilir.

Tinder Konumunuzu Nasıl Biliyor?
Konumunuzu takip eden diğer uygulamalar gibi Tinder de telefonunuzdan GPS sinyalini kullanarak konumunuzu bilir. Bu uygulamayı her açtığınızda konumunuzun şu anda bulunduğunuz yeri yansıtacak şekilde güncelleneceği anlamına gelir. İPhone veya Android kullanmanıza bağlı olarak uygulamanın konum izinlerini “Her Zaman İzin Ver” veya “Yalnızca Uygulamayı Kullanırken İzin Ver” olarak güncelleyebilirsiniz.

Tinder’da Konumunu Gizleyebilir misin?
Ne yazık ki cevap hayır. Tinder’da konumunuzu gizleyemezsiniz. Potansiyel eşleşmelerinizi sıralamak için mesafeyi ve coğrafyayı kullanan konum tabanlı bir uygulamadır. GPS’i açarsanız nerede olduğunuzu belirlemek için telefonunuzun konumunu kullanır. GPS’inizi kapatırsanız toplayabileceği hücresel bilgileri kullanır.
Konumunuzu Tinder’dan gizleyebilseniz bile bu uygulamayı aşağı yukarı anlamsız hale getirir.

Tinder’da Konumunuzu Nasıl Sahte Yaparsınız?
Tinder’da konumunuzu değiştirmek sahte bir GPS uygulamasıyla da mümkündür; ancak kullanıcılar bu seçenekle karışık sonuçlar elde etti. Sahte GPS uygulamalarının bazıları diğerleri için iyi çalışırken son Tinder güncellemelerinden sonra artık çalışmıyor gibi görünüyor. Denemeye değer olduklarını ancak garanti edilmediklerini söyleyebilirim.