Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tinder’de Birine Mesaj Gönderme

https://mobil13.com.tr/author/manager
Tinder uygulaması özellikle karantina

Tinder uygulaması özellikle karantina sürecinde daha da çok tercih edilmeye başladı. Tinder uygulamasında sağa doğru hızlıca kaydırarak eşleşmeyi başlatabilirsiniz. Karşılıklı eşleşme onaylanınca konuşmayı başlatabilirsiniz. Tinder uygulamasında birine mesaj gönderme konusunda bilginiz yok ise bu yazımızda sizlere Tinder’de birine nasıl mesaj göndereceğiniz konusunda yardımcı olacağız.

İnternet üzerinden toplama hatlarını bulup okuduysanız konuşmak istediğiniz kişi de onları okumuş olabilir. Konuşmaları kopyalayıp yapıştırırsanız karşı kişi anlarsa konuşmanız ilerlemeyebilir. Bu yüzden özgün olun ve kendinize güvenin. Merhaba Nasılsın? gibi cümleler hayal gücü ve çaba eksikliğini gösterir. Çaba gösterip farklı olursanız size o kadar hızlı dönüş sağlarlar.

Tinder uygulamasında eşleşmeyi başlatmak için sağa kaydırın ve eşleşme sonrası mesajlaşmaya başlayın. Mesajlaştığınız kişilere doğal davranın ve mizah yapın. İnsanlar genellikle mizahı ve eğlenmeyi sever. Doğal olun ve esprileri cümlelerinizin arasına katın. Siz Tinder’de birine mesaj gönderince nasıl gönderiyorsunuz ve konuşmayı nasıl ilerletiyorsunuz? Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.