Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tinder’deki Elmas Simgesi Nedir?

Sizlerde hiç Tinder’a göz

Sizlerde hiç Tinder’a göz atarken altta duran elmas simgesinin ne olduğunu düşündünüz mü? Bu gün sizlere Tinder’da yer alan elmas simgesinin ne olduğunu açıklayacağız. İşte detaylar…

Tinder nedir?

Tinder bir sosyal arkadaşlık uygulamasıdır. Yeni insanlarla tanışmak isteyen binlerce kişinin kullanmış olduğu uygulama ile kişiler rahat bir şekilde tanışıp konuşabiliyorlar. Ancak uygulama içerisinde bizlerin dikkani çeken yer ise elmas simgesi oldu.

Tinder elmas simgesi nedir?

Tinderda elmas görürseniz eğer en çok tıklananlar listesinde yer aldığı içindir. Tinder’da en çok tıklananlar listesi hakkında sizlere biraz bilgi aktaralım.

Bu uygulama tarafından sunulan premium bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. Uygulama sizlere potansiyel bir eşleşme sunuyor. Yani sizin ilgilenebileceğiniz karakterde kişileri sizlere gösterebiliyor. Bunun için bir algoritma söz konusu ve bu algoritma sizlere gold üyelik ile tam olarak istenilen arkadaşlıkları sunuyor.

Peki çok fazla premium kullanıcı bulunuyor mu?

Emin olun tahmin ettiğinizden daha fazla sayıda premium gold kullanıcılar uygulamada normal kullanıcılardan daha fazla şekilde bulunuyor.