Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tinder’deki Mavi Yıldız Nedir?

Tinder uygulamasını seviyor olabilirsiniz.

Tinder uygulamasını seviyor olabilirsiniz. Yeni bir Tinder kullanıcısıysanız Mavi Yıldız’ın ne anlama geldiğini merak edebilirsiniz. Tinder’de kullanıcı profillerinin yanında mavi yıldız görürseniz o kişi gerçekten sizi seviyor anlamını taşımaktadır. Yapmış olduğunuz paylaşımları ve profilinizi daha fazla görmek istediklerini gösteren bir işarettir.

Tinder uygulamasını ücretsiz olarak kullanan kullanıcılar günde bir kez Super Like alır. Bu yüzden ücretsiz kullananlarda super like az miktarda kullanılır. Fakat Tinder Plus ve Tinder Gold kullanıcıları günde beş tane alır. Kısacası Tinder uygulamasını ücretsiz kullanan kullanıcılar bir like Tinder Plus ve Tinder Gold kullanıcıları ise günde beş like alır.

Super Likes’i profil ekranından ya da Super Likeable ekranından kullanırsınız. Profili görüntülerken alttaki diğer simgelerin yanında mavi bir yıldız görürsünüz. Bu Mavi yıldıza isteğe göre dokunabilirsiniz. Tinder tarafından kullanılan Mavi Yıldız oldukça keyifli. Bu yazımızda sizlere Tinder uygulamasında bulunan Mavi Yıldızın ne anlama geldiği konusunda bilgi verdik. Bu konu üzerinden merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.