Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TP-LİNK NEFFOS C7 reset atma ve fabrika ayarlarına döndürme işlemi

https://mobil13.com.tr/author/manager
Genelde akıllı telefonlara format

Genelde akıllı telefonlara format atma işlemi virüsler yavaş çalışmalardonmalar olduğu zaman teknik servis sunulmadan önce yapılır. Bugün de sizlere TP-Link Neffos C7 format atma konusundan bahsedeceğim.

TP-LinkNeffos C7 android tabanlı bir işletim sistemine sahiptir o yüzden bu cihazı formatlamadan önce bir yediğini almanız gerekir. Telefon rehberiniz video ve resimleriniz ve notlarınız bunların içerisindedir. Yedeğini aldıkdan sonra sıra hard reset atmaktır. Cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeden önce şarjınızın %50 altında olmaması gerekir ve mümkünse şarja takılı bir şekilde format atın ve işlem esnasında hiçbir parçayı çıkarmayın.

TP-LİNK NEFFOS C7 HARD RESET ATMA İŞLEMİ

TP-Link Neffos C7′ yi ilk aldığınız zamana geri almak ve fabrika ayarlrına döndümrk için iki seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden bir tanesi cihazın içinde bulunan yazılımsal menülerle donatım tuşları sayesinde yapılmaktadır. Cihazınızda bulunan bu menü sayesinde cihazın içini  temizleyeceğiz.

1- Menü > Ayarlar > Yedekle sıfırla > Fabrika ayarına sıfırla > Telefonu sıfırla > Her şeyi sil seçenekleri ile TP-Link Neffos C7 temizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Tüm ayarlarınızı fotoğrafları tüm ayarlarınızı yeni aldığınız ilk gün gibi yeniden ayarlayabilirsiniz.

TP-LİNK NEFFOS C7 FABRİKA AYARINA SIFIRLAMA İŞLEMİ

TP-Link Neffos C7 fabrika ayarına geri almak için de telefonunuzda bulunan düğmeler sayesinde ilk gün aldığınızdaki yapısına geri çevireceğiz.

Telefonu kapatın > Ses açma + Açma düğmesine birlikte basın > Recovery { kurtarma } moduna alın > Wipe data all > Factory Reset > Reboot system now.

Yukarıda anlattığım işlemleri sesi kısma düğmesi ve navigasyon görevi gören menüleri geçerek güç düğmesi ile onaylayıp giriş yapabilirsiniz.