Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turkcell Dergilik Uygulaması Nedir?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Turkcell tarafından geliştirilen Dergilik

Turkcell tarafından geliştirilen Dergilik uygulamasının ne işe yaradığı konusunda detaylı bilgi vereceğiz. Turkcell operatörler arasında liderliğini korumaya devam ediyor ve farklı uygulamalar ile karşımıza çıkıyor. Turkcell dergilik uygulaması sayesinde de kitap gazete ve dergi okuyabiliyorsunuz. Daha da profesyonel olmaya çalışan Turkcell dergilik uygulaması sayesinde internet olmadan da kullanım olanağı sunuyor.

Dergilik uygulaması sayesinde her alanda yani yürürken ya da bir yerde otururken cihazınızda olan Dergilik uygulaması sayesinde gündemi takip edebileceksiniz. İsteğe göre kitap da okuyabilirsiniz. Birçok kişinin tercih ettiği bu uygulamayı 2 milyon kişi kullanmaktadır. Turkcell kampanyaları ile beraber uygulamayı daha da popüler yapmaya çalışıyor.

Turkcell Dergilik uygulamasının içeriğine baktığımız zaman mizah iş dünyası kadın eğlence gibi kategorilere ayrılarak dergi paylaşımı oluyor. Dergilik uygulamasında 9 farklı kategoride 300 popüler yayın içeriği vardır. Her gece gazete yayınları bu uygulama üzerinde olur ve uygulama üzerinden okuma işlemi gayet basittir.

Bu uygulama sayesinde günlük gazetelerinizi okuyabilirsiniz ve haftalık ya da aylık yayınlanan dergileri takip edebilirsiniz. Bu uygulama tamamen Turkcell’e aittir ve Turkcell operatör kullanıcıları tarafından kullanılmaktadır. Aynı zamanda dergilik uygulaması sayesinde salla kazandan da yararlanabiliyorsunuz.

Salla kazan kampanyasından her hafta hediye alıyorsunuz ancak dergilik uygulamasını indirenlere ek olarak tekrar salla kazan kampanyası aktif olur. Her ay dergilik uygulaması sayesinde ekstra hediye kazanabiliyorsunuz ve Turkcell bu kampanyayı sadece Dergilik uygulamasına sunuyor.