Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turkcell Hızlı Giriş Mesajı Gelmiyor Sorunu!

https://mobil13.com.tr/author/manager
Bu yazımızda Turkcell uygulamasında

Bu yazımızda Turkcell uygulamasında hızlı giriş sorunu arasında yerini alan sms gelmiyor sorunundan bahsedeceğiz. Hızlı giriş sorunları arasında yerini alan sms gelmiyor sorunu ile alakalı olarak kullanılan wifi paylaşım özelliğinde ücretli olarak bilgi verildikten sonra hızlı giriş servisi kullananlar bu özelliği ücretsiz olarak kullanım sundu. Hızlı girişte sms ile girişini yapan kullanıcılar için hızlı giriş sms gelmiyor hataları çıkmaya başlamıştır.

Bizde bu durumla alakalı olarak neler yapabileceğiniz konusunda bilgi vereceğiz. Wifi hotspot kullanımı için telefona mesajın gelmemesinin nedenleri arasında bu hata sıklıkla karşınıza çıkıyorsa Turkcell sunucularından kaynaklı olabilir. Cihazın çekiş gücünün bulunmamasından kaynaklı bu sorun ortaya çıkabilir. Turkcell hızlı giriş yapamıyorum nedenlerinin arasında mesajın gelmemesi olasılığı bazı kullanıcılara oranla turkcell tarafından bağlantının algılanmamasından dolayı olabilir.

Bu durumdan kaynaklı olarak cihazı uçak moduna alın ve daha sonra tekrar açın. Tekrar ‘Kişisel erişim noktası’ bağlantısını açın ve mesajın gelip gelmediğine bakın. Bu yazımızda hızlı mesaj gelmemesi sorunu ile alakalı bilgi vermeye çalıştık. Merak ettiğiniz soru ve görüşlerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.