Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Twitter Askıya Alınan Hesabı Kurtarma İşlemi Nasıl Yapılır?

https://mobil13.com.tr/author/manager
Twitter kullanıcılar için güvenlik

Twitter kullanıcılar için güvenlik amaçlı ortam oluşturmak için kuralları ihlal eden hesapların askıya alınma durumu oluşabilir. Ancak askıya alınmak için bazı sebepler var ve bunlar; Spam tehlikede olan hesap güvenliği ve taciz içerikli tweet. Bu üç durumdan daha da detaylı bahsedecek olursak;

Spam: Askıya alınan hesaplar genellikle spam altında olur bunun sebebi de sahte hesap oldukları içindir. Twitter’da güvenlik riski oluşturan bu tarz hesapları spam altına almaktadır. Ancak bazen yanlışlıkla gerçek olan hesaplar da spam altına alınabilir ve bu durumda yeni hesap açmamız gerekebilir.

Tehlikede Olan Hesap Güvenliği: Hesabınız ya da başka birinin hesabının ele geçirilmesi durumunda önceden hesabın kötü amaçlı kullanım etkinliğini azaltmak için hesap erişimi yeniden sağlanana kadar askıya alma durumu gerçekleşir.

Taciz İçerikli Tweet: Taciz hakkında olan kurallar ihlal edilirse ve bunun bildirimi gelirse o hesap inceleme altına alınır. Bir hesap başkalarını tehdit ederse ya da başka hesapları taklit etme durumunda hesap kalıcı olarak askıya alınır.

Hesabınızı Tekrar Açabilir Misiniz?

Eğer kullanıcı adınız ve şifrenizi girdikten sonra hesabınızın kilitli olduğuna dair bir mesaj karşınıza çıkıyorsa hesabınız yukarıda belirtmiş olduğunuz nedenlerden kaynaklı olarak askı altında olabilir. Bu durum da belirli bir süre tweet atmanızı engeller ya da hesabınızı kullanmak için bazı bilgileri onaylamanız gerekmektedir. Sizde bu durum hakkında sıkıntı yaşıyorsanız hesabınızın kilidinin açılması için yardım alabilirsiniz.